Скрити кодове на бъдещето в ”Големите загадки”

”Големите загадки”сн. bTV Media Group

”Големите загадки”
сн. bTV Media Group

Ще живеем ли по-пълноценно, ако знаем какво ни очаква?

Водещият на неделното научнопопулярно предаване „Големите загадки” Атанас Сребрев ще разкрие някои от най-големите мистерии, свързани с предсказване на бъдещето. Той ще се впусне в преглед на всички периоди от човешката история, когато дарбата да се предвиждат събития се е приемала за доста съмнителна.
На най-често задаваните въпроси дали въобще съществува такава дарба и как се проявява тя, поредицата ще даде отговор тази неделя, 24 март, от 15 до 16 ч. по bTV.
„Големите загадки” ще преведе своите зрители и из света на тайнствени и необясними явления, ще разкаже истински истории и ще разкрие мистерията около вечния въпрос дали, ако знаем бъдещето си ще живеем по-пълноценно в настоящето. Въпросите способни ли сме да надникнем в бъдещето, може ли изборът на една карта да реши съдбата ни и как астрологията и нумерологията разкодират хилядолетните методи за предсказания, ще бъдат разбулвани в ефир.
В предаването ще бъдат застъпени множество възстановки по темата, очевидци ще разкажат своите загадъчни истории, а за пръв път пред обектива ще бъдат разкрити непознати практики и ритуали, а от експерти лектори ще бъде потърсена аргументация как науката обяснява тези явления.
Специални гост-лектори в предаването ще са консултантът към Списание 8 д-р Светослав Славчев, астрологът Красимира Кирчева, инженерът и Фън Шуй консултатнт Елза Панайотова, художникът Анжела Минкова и таро консултантът Илиана Смилянова.
Advertisements

Posted on март 22, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: