FOX ще зарадва българските зрители с най-новата продукция на Дейвид Гойер – „Демоните на Да Винчи“

             

„Демоните на Да Винчи“сн. Fox International Channels

„Демоните на Да Винчи“
сн. Fox International Channels

    „Демоните на Да Винчи“ – само два дни след премиерата му САЩ

Телевизия FOX ще направи българските зрители част от глобалната премиера на най-новата продукция на Дейвид Гойер „Демоните на Да Винчи“, продуциран от Adjacent Productions. FOX International Channels е ексклузивен разпространител на продукцията и ще я излъчи в 122 държави в Южна Америка, Европа, Азия, Близкия Изток и Африка. Световната премиера на „Демоните на Да Винчи“ ще се състои на 12 април в САЩ, а българските зрители ще могат да се потопят в историческото фентъзи на 15 април от 21:50 часа.

Официалното представяне на сериала пред медии и журналисти ще се проведе във Флоренция, Италия, между 2 и 5 април. Флоренция е дом на известни артисти и изобретатели, където се е снимала и самата продукция. Специално за премиерата ще пристигнат създателите и актьорите на сериала.

Написан от Дейвид Гойер, (Батман в началото, Черният Рицър), „Демоните на Да Винчи“ пресъздава една неразказана история за един от най-великите умове в историята на човечеството. Сериалът акцентира върху буйната младост на Леонардо в Ренесансова Флоренция. С блестящ ум и изпълнен със страст, 24 годишният Да Винчи е артист, изобретател, боец, любовник, мечтател и идеалист. По природа свободомислещ и с искрящ интелект и неограничен, свръхчовешки талант, младежът се бори с трудностите, който му носи епохата. Младият да Винчи не само вижда бъдещето, но и започва да го създава.

Дейвид Гойер, съ-автор на блокбъстъра „Батман в началото“ и „Черният рицър“, сценарист на най-новия „Човек от стомана“, Джули Гарднър (Doctor Who, Life on Mars) е изпълнителен продуцент, заедно с Джейн Трантър (Little Dorrit, State of Play). Ролята на Да Винчи е поверена на Том Райли (Monroe, Bouquet of Barbed Wire).

Играта „Forge of Empires“ е ексклузивен спонсор на сериала „Демоните на Да Винчи“ за всички канали от групата на FOX International Channels в Европа. Forge of Empires е браузър базирана стратегическа игра от InnoGames, една от водещите компании за онлайн игри.

###

За FOX

FOX e интелигентно забавление с характер, символ на качествено телевизионно съдържание от всички жанрове. Развлекателният телевизионен канал e световно признат и успешен член на семейството на FOX Entertainment Group и 20th Century Fox. FOX е водещият бранд в потфолиото на FOX International Channels. Каналът е достъпен за над 126 милиона домакинства в 102 страни по света. В България към момента FOX се разпространява в мрежата на Blizoo, Bulsatcom, Megalan, M-Tel, Net 1, Vivacom и други.

 

За FOX International Channels(ФОКС Интернешънъл Ченълс):  

FOX International Channels  е международна мултимедийна развлекателна група на FOX Group. FIC разработва, продуцира и разпространява над 350 развлекателни, филмови, спортни и документални канали в цял свят на 35 езика, които достигат домовете на 1,1 милиарда зрители буквално на всички телевизионни пазари.

Чрез офиса си в България FIC управлява, разработва, продуцира и разпространява 11 развлекателни, филмови и документални нишови телевизионни канали в Албания, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Македония, Черна Гора, Косово, Сърбия и Словения. Основните  канали на групата са: FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, 24Kitchen, National Geographic Channel, Nat Geo Wild и др.

 

За Adjacent Productions

Adjacent Productions е компания, която работи в рамките на BBC Worldwide Productions, тя е една от петте основни бизнеса на BBC Worldwide Америка, подразделение на BBC Worldwide и главно търговско дружество и изцяло под ръководството на British Broadcasting Corporation (BBC). Компанията е създадена с цел да идентифицира новите продукции, идващи от Лос Анджелис омпания, докато BBC Worldwide Productions посочва Би Би Си преформатира, че екипът разработва и произвежда за пазара в САЩ. Първо сценарист серия под непосредствена близост етикет Productions е Da Vinci Demons (Starz), за премиерата на пролетта на 2013.

 

За Forge of Empires:

Играта е браузър базирана стратегическа игра. Играчите имат за задача да направят града си проспериращ, като изследват нови технологии, изграждат внушителни исторически сгради и разширяват сферата си на влияние чрез военни кампании, промишлени иновации.

Advertisements

Posted on март 21, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: