„Предай нататък” за силата на семейната любов

"Предай нататък"сн. bTV Media Group

„Предай нататък“
сн. bTV Media Group

Две дълбоко разтърсващи истории, засягащи човешкото здраве и отношенията на любов и съпричастност в две семейства, ще трогнат зрителите на „Предай нататък” тази събота по bTV.

Първата история е за Емилия, която през май 2012 г. се сблъсква с тежката диагноза – рак на гърдата.
Следва първата й операция, настъпват усложнения и се налага втора. В момента периодично провежда курсове по химиотерапия, поради което възможността да работи е нищожна. Основната тежест по отглеждането на двете им деца – Оги на 11 г. и Хафи на 4 г. – се пада на нейния съпруг.  На него също му е непосилно да работи, тъй като ежедневието му е запълнено с грижи за семейството и най-вече за 4-годишното им дете. Огромният шок разтърсва семейството след като разбират за реалната заплаха да останат на улицата по средата на зимата.

Какви чувства ще провокира в Емилия и семейството й срещата с Наталия и ще успеят ли водещата и екипът да върнат надеждата, ще разберем тази събота от 20 ч.

Жестока катастрофа нанася сериозни поражения на гръбначния стълб на 27-годишния Георги, който е герой на другата история тази седмица.
Вследствие на това той има двигателни увреждания. Майка му е починала преди 19 г., а той живее с баща си, който полага изключителни грижи за него. По това време Георги е студент във Великотърновския университет, но случилото се на 24 март 2007 г. преобръща драстично живота му. Въпреки сериозното лечение и последващите рехабилитации, Георги все още е в инвалидна количка.

Успява ли да завърши висшето си образование, каква е голямата му мечта и ще успее ли екипът на „Предай нататък” да я превърне в реалност, зрителите на bTV ще разберат тази събота 23 март от 20 ч.

Advertisements

Posted on март 21, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: