Жени Калканджиева влиза в ”Къртицата”

Жени Калканджиевасн. PR Refresh

Жени Калканджиева
сн. PR Refresh

Днес на пресконференция на летище Лесново стана ясно, че и тя влиза в риалити шоуто по TV7

Жени Калканджиева влиза, „за да се оттърве от скучното ежедневие и да се впусне в ново приключение“. “Влизам в шоуто за да избягам от скучното и сиво ежедневие и да проверя собствените си граници” – призна тя пред журналистите
Калканджиева ще продължи да бъде част от шоуто „Жените говорят“ (неделя, 12 – 14:30 ч.) в Терминал 7 по начин, който на този етап не бе уточнен.

* * * * * * *

Нестандартно риалити преживяване организираха продуцентите на „Къртицата“ за над 30 журналисти от печатни и електронни медии. Те бяха “отвлечени” с автомобили от офисите си в София – включително репортера на „Дир.бг“ Адриана Пейчева – и ескортирани до летище Лесново. Там ги очакваха част от звездите, които ще вземат участие в шоуто – Жени Калканджиева, Деян Неделчев – Икебаната, Божидар Искренов – Гибона и Кирил Ефремов, слязоха от хеликоптер „МИ8“ на пресконференция по повод старта на мащабното риалити.

По пътя към предварително неизвестната тайна локация на пресконференцията, журналистите получиха от шофьорите си папки с досие на всеки от тях. Всички бяха участници в „Къртицата“, а един от тях получи тайна мисия – да бъде самата къртица. С ролята на саботьор бе натоварен Лео Богдановски (вестник Телеграф). Всеки един от останалите журналисти получи и малко информация за него: какво е работил, какво обича, какво е семейното му положение…
Още в началото на пресконференцията обаче, той бе светкавично разконспириран от Силвия Жекова (в. ‘24 часа’) и Соня Спасова (в. ‘Труд’).

“С днешното събитие журналистите се потопиха в преживяването, наречено Къртицата, и разбраха какво ги очаква звездите и обикновените участници в шоуто. Бяха закарани на тайно и непознато място, влязоха в ролята на детективи и един от тях беше Къртица. И това е само началото – на 26 март всички ще станат свидетели на едно шоу с безпрецедентен за нашия телевизионен пазар мащаб.”, коментира Андрей – водещ и продуцент на шоуто.
Иван допълни, че звездите ги очакват сериозни изпитания. “Мисля, че за последен път виждате нашите звезди така спокойни. От 26 март ги очакват истински изпитания – ще скачат с парашути, а понякога и без; ще съжителстват с космати паяци; ще копаят тунели с голи ръце и ще трябва да се преборят със страха си от змии…“

* * * * * * *

Освен Евгения Калканджиева, другата известна личност, която беше обявена, е рапърът „100 кила“. Деян Неделчев влиза заради „приключението, авантюрата и парите“. Вътре в предаването той ще представи новия си хит „ВИП-ове“.

Участниците са 19 известни и неизвестни хора от България, плюс голямата американска звезда Денис Родман.
Звездите, за които вече е ясно, че влизат в шоуто, са Николета Лозанова, Емануела, Рут Колева, Азис, Деян Донков, Деян Неделчев – Икебаната, Божидар Искренов – Гибона, Кирил Ефремов, актьор от „Под прикритие“, Жени Калканджиева, 100 кила, Денис Родман.

* * * * * * *

На пресконференцията се изясни, че ще има задачи, в които участниците ще съжителстват със змии, паяци и хора ще бъдат погребвани живи.  Участниците ще седят в шоуто 3 месеца. Само трима души в България в момента знаят кой е „Къртицата“ (участникът, който ще има за цел да саботира останалите), като един от тях е режисьорът и консултант на проекта Ники Николов.

Шоуто стартира от 26 март и ще се излъчва всеки ден (без неделя) от 20 ч. Зрителите ще могат да спечелят всяка седмица по 5 000 лв, като отгатват кой е „Къртицата“.

Advertisements

Posted on март 21, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: