Денис Родман в Къртицата!

Денис Родмансн. PR Refresh

Денис Родман
сн. PR Refresh

Звездата на американския баскетбол Dennis Rodman влиза в българското риалити с бяло, зелено и червено в косата си

Заради петкратният шампион на NBA – без чалга в Базата!
Един от най-добрите борци в историята на баскетбола – Денис Родман – пристига в България, за да предизвика възможностите на цял отбор български звезди и фенове в първото българско издание на риалити шоуто „Къртицата“. След дълги преговори, той за първи път се съгласи да участва във формат извън родината си, където има завиден опит както в телевизията, така и в киното.
Българските зрители ще имат уникалният шанс да гледат скандалния атлет всяка вечер в ефира на TV7. 51-годишният бивш баскетболист ще бъде единственият участник във формата, който вече има опит с предизвикателствата на същото шоу – през 2004-та спечели американското издание и прибра наградата от 222 000 долара.
* * * * * * *
„Невероятно е усещането да обявим, че ще участва звезда от ранга на Денис Родман. Всички знаем колко атрактивен е той като личност и присъствието му в шоуто още веднъж гарантира, че този формат ще промени изцяло представите на българската публика за риалити телевизия.
Самите ние не знаем какво да очакваме от него, но сме убедени, че появяването му в Базата ще провокира родните ни звезди” – коментираха водещите Иван и Андрей.
За разлика от други световни знаменитости, Денис Родман не е предявил никакви специални претенции за участието си в шоуто. Той пристига в България със скромен екип, като за външния му вид ще се грижат български фризьори и стилисти. Клаузите по договора му с българските продуценти се пазят в тайна. От малкото известни към момента изисквания на звездата са свързани с храната, която е поискал по време на престоя му в Базата. Пица и лаврак на сол са двете ястия, които ще бъдат на разположение на спортиста по всяко време.
Миналата година Денис Родман е опитал различни български традиционни храни и напитки, като най-впечатлен е бил от шопската салата, която обаче няма да комбинира с ракия. Любимото питие на българите не се оказало по вкуса на спортиста и той предпочел да пие водка.
За разлика от други чужденци, Денис Родман не е харесал поп-фолк музиката, която е чул в различни софийски клубове, и специално е помолил да няма такива ритми в Базата.
Най-силният спомен на звездата от последното му гостуване в България са българските жени и се надява в „Къртицата“ да срещне нови красавици – но ще успее ли Денис Родман да разбере кой е къртицата?!
Advertisements

Posted on март 19, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: