Сезон 6 на „Анатомията на Грей“ по Diva Universal от 8 април

„Анатомията на Грей“сн. Chello Central Europe

„Анатомията на Грей“
сн. Chello Central Europe

Нови случаи на живот и смърт и сложни ситуации между героите

Лекарите от болница “Сиатъл Грейс“ в новия сезон на „Анатомията на Грей“ – на 8 април в 20:00 часа по Diva Universal. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден в този час.
От самото начало на сезона, на персонала на болницата се налага да се справи с последствията от смъртта на Джордж. Засегнати болезнено, всеки от тях намира свой начин да премине през различните етапи на скръбта. Майката на Джордж се завръща, изправена пред трудната задача да реши какво да прави с органите на сина си. В следващите епизоди всички се борят със загубата на колегата си, прибягвайки към различни средства за преодоляване на болезнените чувства.
Няколко седмици след близкото си до смъртта преживяване, възстановяващата се Изи се връща на работа. Междувременно, изнервени от очакваните предстоящи съкращения в болницата след съобщението от Шефа, лекарите се конкурират в стремежа си да оцелеят, в това число и Кристина, която прави опит да работи в педиатрията заедно с Аризона.
В сезон 6 на „Анатомията на Грей“ ще станем свидетели на това, как още от първия ден на сливането на болниците лекарите от „Сиатъл Грейс“ и „Мърси Уест“ повеждат борба за операции и за кариерата си и как, междувременно, Аризона се обявява в подкрепа на разгневената Кали, след като баща й – г-н Торес – наема свещеник да я убеди да се среща с мъже, а Изи изпитва тежестта на новата си конкуренция в хирургията.
* * * * * * *
„Анатомията на Грей“ е заснет с участието на Елън Помпео в ролята на Мередит Грей, Патрик Демпси в ролята на Дерек Шепърд, Сандра Ох в ролята на Кристина Янг, Катрин Хаъгъл в ролята на Изобел (“Изи”) Стивънс, Джъстин Чеймбълс в ролята на Алекс Карев, Чандра Уилсън в ролята на Миранда Бейли, Джеймс Пикънс, мл. в ролята на Ричард Уебър, Сара Рамирес в ролята на Кари Торес, Ерик Дейн в ролята на Марк Слоун, Чайлър Рий в ролята на Лекси Грей и Брук Смит в ролята на Ерика Хан.
Създател и изпълнителен продуцент на „Анатомията на Грей“ е Шонда Раймс, а изпълнителни продуценти на филма са Бетси Биърс, Марк Гордън, Криста Върноф, Роб Корн, Марк Уайлдинг и Алън Хайнберг.
„Анатомията на Грей“ е продукция на „Ей Би Си Студиос“ (ABC Studios).
Advertisements

Posted on март 18, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: