Предпремиерна прожекция в Бургас на „Дървото на живота” еп.3

Андрей Пантев на предпремиера на „Дървото на живота” в Бургассн. PR Refresh

Андрей Пантев на предпремиера на „Дървото на живота” в Бургас
сн. PR Refresh

Владо Карамазов и Анастасия Ингилизова грабнаха сърцата на младата публика; проф. Андрей Пантев представи сагата като историк

През изминалата събота, 16 март, бургазлии станаха част от поредицата „Дървото на живота” в зала „Компас“ на хотел „България“. Идеята на създателите – да  представят на публиката новите епизоди предпремиерно, както и да ги запознаят с епохата на България в началото на XX век – ги отведе този път в Бургас.
С TV7 пристигна професор Андрей Пантев, който представи сериала в качеството си на историк. Неговите уводни думи не само откриха прожекцията, но и стоплиха сърцата на слушателите, припомниха им „за България на великите българи” и за гордостта, която трябва да изпитва всеки техен наследник.
Изключително емоционално беше посрещната сагата от младата публика в лицето наученици от Национално училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров” и актьорските класове от фондация „Шанс за децата на България”.
„Героите на Владо Карамазов и Анастасия Ингилизова предизвикаха много смях сред учениците. Комичната връзка между повърхностната Евдокия  и алчния Панто ги спечели!” – коментира един от преподавтелите им.
Продуцентите от Dream Team Films имат желанието новите поколения да бъдат върнати към историята по увлекателен и достъпен начин.
Сред гостите бе г-жа Дражева, директор на историческия музей в Бургас, заедно със своите колеги от останалите експозиции. Те дадоха висока оценка на сагата и на думите на проф. Пантев.
Професорът лично покани политика и публицист Тодор Батилов, когото определи като много скъп за него човек. Батилов от своя страна се впусна в своето дългогодишно хоби – фотографията, и направи множество снимки на Пантев и на оживената публика.
Предстоят още срещи в различни градове със сагата на TV7. Мястото на следващата прожекция ще бъде оповестено и в официалната Facebook страница (http://facebook.com/BulgarskataSaga).
Advertisements

Posted on март 18, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: