Изчистване от токсини в „Духът на здравето”

Duhut na zdraveto_logo-1Какво представляват семейните констелации – със специалния гост доц. Гюнтер Шрикер

Тази неделя, 17-ти март, от 8:00 ч. сутринта, водещият и автор на “Духът на здравето” д-р Неделя Щонова ще разговаря с утвърдените специалисти д-р Сияна Живкова и кинезитерапевта Боряна Тимнева за детоксикацията и защо на прага на пролетта тя има огромно значение за постигане на оптимално здраве.
Кои са безопасните и най-ефикасни методи за качествено изчистване на организма и как то може да доведе до подобряване състоянието на хората с хронични заболявания.
Втората тема в предаването засяга все още мистичното заболяване – епилепсия. Тя е най-често срещаното неврологично заболяване в детска възраст.
В България болните са около 75 000, като 30 000 от тях са деца. Специалистите, квалифицирани да работят върху епилепсията у нас обаче, са едва 15. Това тъжно заключение бе съобщено  от Асоциацията на родителите на деца с епилепсия по повод Европейския ден на епилепсията, който Старият континент отбеляза на 13 февруари.
Как да живеем с епилепсия, лечима ли е тя и какво представлява най-новият медицински уред, които засича огнищата на повишена възбуда в мозъка и позволява изследване едновременно на 128 точки от повърхността на главата или директно от мозъка – разговор с д-р Красимир Минкин, неврохирург с диплома за радиохирургия от университета „Пиер и Мария Кюри“ в Париж, и с доц. Петя Димова.
Какво представляват семейните констелации и как лекува осъзнатото завръщане към законите на рода?
Главният редактор на „Духът на здравето”Соня Момчилова прави един забележителен практически материал и интервю с терапевта Гюнтер Шрикер (Günter Schricker), ученик на великия немски философ и психотерапевт Берт Хелингер.
Защо сърцето на българина боледува толкова и как почитането на рода и поддържането на силната връзка с близките ни хора може да доведе до хармония и психологичен баланс не само на личностно, но и на национално ниво…

Posted on март 15, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: