Три нови истории в ”Предай нататък”

"Предай нататък"сн. bTV Media Group

„Предай нататък“
сн. bTV Media Group

Три семейства с нова надежда за щастие – тази събота от 20:00 ч. по bTV

В „Предай нататък” Наталия Симеонова и екипът ще разкажат три истории, които предизвикват съчувствие и съпричастност, вдъхват надежда за по-усмихнато бъдеще и даряват чувството на топлина и семейно щастие.
Първата история в предаването е на Галя от София.
Израснала по домове за изоставени деца, тя е свикнала да се справя с живота сама. Преди време се запознава с момче, в което се влюбва и се преместват да живеят в родния му град Русе. Изключително щастливи правят планове за брак и дете, но докато се готвят за сватба Галя разбира, че е бременна. Отначало и двамата са много щастливи от новината, макар че приятелят й я моли да не съобщават на родителите му. Тя обаче настоява, при което родителите  реагират доста студено, майката на момчето дори я съветва да направи аборт. Въпреки това, Галя е категорична, че ще задържи детето. Започват да се карат с тогавашния й годеник, той я изгонва и започва да я тормози, опитвайки се да я убеди да махне детето. За да я остави на мира, тя го лъже, че е направила аборт.

Какво се случва с Галя в момента, какви са мечтите и желанията на бременото в 4-ти месец момиче, зрителите на bTV ще разберат на 16 март от 20:00 часа.

Втората история в „Предай нататък” тази седмица разказва за Назифе и Феим Илязови от с. Крушевец, чийто живот драстично се променя в деня, в който губят и двете си деца – момче на 26 г. и момиче на 22 г.

След тази огромна трагедия, те успяват да съберат сили и да продължат, решавайки да дарят огромната си любов на някое изоставено дете. Какъв отговор са получили от социалните служби и ще успее ли Наталия да им помогне, ще разберете тази събота.

Поръчител на третата история тази седмица еМирослав на 14 години.
Неговата сестричка Алекс, на 7 години, страда от детска церебрална парализа. Едва на 5 месеца, детето получава тежката диагноза. Родителите й ежедневно преминават през ада, борейки се за физическото оцеляване на рожбата си. Алекс получава и втора диагноза – епилепсия, която, обаче, някои лекари отхвърлят. Родителите на болното дете са в затруднено положение и не могат да осигурят необходимите финансови средства, за да се срещнат със специалисти, които да потвърдят или отхвърлят наличието на епилепсия.

Как Наталия и екипът на „Предай нататък” ще помогнат да семейството, зрителите ще разберат тази събота, 16 март от 20:00 часа.

Advertisements

Posted on март 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: