Милица Гладнишка победител на вечерта в ”Като две капки вода”

Милица Гладнишка като Тина Търнърсн. APRA Porter Novelli

Милица Гладнишка като Тина Търнър
сн. APRA Porter Novelli

Зуека и Рачков влизат в ролята на музикален дует следващата сряда

В първия лайф на „Като две капки вода“ вчера, продължил два часа и 45 минути, осемте участници имаха тежката задача да представят изпълнения, влизайки под кожата на световна звезда.  Шоуто събра на една сцена музикални легенди като Тина Търнър, Джо Кокър, Андреа Бочели, Йорданка Христова…
Милица Гладнишка, преобразена като Тина Търнър, стана първият победител. Тя спечели призовото място в оспорвана битка със самия Джо Кокър, имитиран изключително успешно от Станимир Гъмов. Изпълнението на хита “You’re Simply the Best” обаче й донесе най-голям сбор от точки.
Продуцентът член на журито Маги Халваджиян обяви и наградата за всяка вечер – 1 000 лева, които всеки победител на вечерта ще избере в каква благотворителна кауза да вложи. Милица избра да помогне на своето училище, което е завършила и майка й – 66-то в София.
* * * * * * *
Изненадата на вечерта бяха превъплъщенията на журито – Маги влезе в ролята на Данчо Караджов и изпя вечния хит на Сигнал „Сбогом”. Хилда пристигна директно от холивудската сцена, за да изпълни „Кабаре” на Лайза Минели, а Любен Дилов-син рапираше хита на 2012 г. – „Дим да ме няма” като Бобо. За излизането си на голяма сцена, всеки един от тях претърпя сложна трансформация – Дилов стана с 8 тона по-тъмен, Маги сложи сини лещи и се сбогува с дългата си коса, а Хилда репетира усилено сценичното поведение на Лайза Минели.
Изумителни прилики видяха зрителите на сцената. Вечерта откри корейската сензация PSY с хита си „Gangnam Style”. Силиконовите подплънки в лицето, сценичният костюм, танците и особено корейският език затрудниха максимално Алекс Кожухаров, но въпреки това той напълно се вживя в образа на известния кореец. Усилията му бяха оценени и с най-много точки от неговите колеги.
Всеки от участниците има право да гласува с 5 точки за един от останалите осем, който според него се е справил най-добре.
Въпреки конфликта на Станимир Гъмов с вокалния педагог Етиен Леви, той получи най-много точки от гласовете на журито – масимални 10 му дадоха Маги и Любен Дилов.
Задачата на Албена Михова пък беше да повтори уникалните движения на ексцентричната Лейди Гага в „Bad Romance”, качена на специално изработени „Гага” обувки – тя дотолкова се вживя в образа, че почти се качи върху катедрата на журито.
Брилянтни изпълнения чухме и от Стефан Рядков и хита на Андреа Бочели „Con te partiro”, Диана Любенова като Йорданка Христова и „Ще продължавам да пея”, Мария Игнатова като Гуен Стефани.
Най-младият участник Рафи за първи път излезе на сцената без своята запазена марка – усмивката. Чаровникът трябваше да изиграе вокала на Офспринг и да подражава на неговото „темерутско” излъчване.
* * * * * * *
Следващите задачи за изпълнителите стават все по-сложни. Всеки път, в края на шоуто, всеки трябва да натисне бутона в „Като две капки вода” и според своя късмет да види – в чия кожа ще трябва да влезе в следващия лайф.
Въпреки че искаше по-малко пеене, Диана ще разучава песен на Адел, Рафи ще видим като Лени Кравиц, Стефан Рядков – като Джими Съмървил, Мария Игнатова ще бъде Роси Кирилова, Албена Михова – M People, Станимир Гъмов – Дзукеро, а Милица Гладнишка – Поли Генова.
Специална задача получиха и водещите Зуека и Рачков: следващата сряда, 20 март, те за първи път ще влязат в ролята на… музикален дует. Всеки един член на журито отправи своето предизвикателство към тандема – Маги иска да ги види като Modern Talking, Хилда като Right Said Fred, а Любен Дилов – като дует  Ритон.
Изборът на журиращата тройка ще бъде повлиян и от зрителите, които могат да дават своите предпочитания във Facebook страницата на шоуто https://www.facebook.com/2kapki.voda
Ще видим ли Рачков като Катя от Ритон, или Зуека – с гола глава и секси мрежест потник, ще разберем следващата сряда 20 март, на сцената на „Като две капки вода”.
Advertisements

Posted on март 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: