Краси Радков като танцьорка на старта на ”Младост 5” утре

Кан Аспарух с очила (Иво Сиромахов)сн. bTV Media Group

Кан Аспарух с очила (Иво Сиромахов)
сн. bTV Media Group

Разкрива се забележителен певчески талант на Иво Сиромахов; фолк певицата Емануела е сред първите гост-участници в импровизационното шоу

В петък вечер – 15 март от 20:00 часа – е дългоочакваният старт на новото импровизационно комедийно шоу на bTV „Младост 5”. Всеки петък екипът Краси Радков, Иво Сиромахов, Венета Харизанова и Мариан Бачев ще радва зрителите със своите импровизаторски умения, с които ще изненадват както аудиторията, така и Модератора Тошко Йорданов.
Още с първото издание на шоуто пред зрителите ще се разкрие невероятният певчески талант на Иво Сиромахов, който с еднаква страст изпълнява Strangers in the Night, алпийски йодлери и български песни на немски и английски език.
Краси Радков също ще демонстрира умения, но в танците, Венета Харизанова ще прави стриптийз „наобратно”, а Мариан Бачев ще блесне като английски аристократ.
Феновете на импровизационната комедия ще разберат още как и какво са писали хората през IX век на своите компютри, от кого е наследил телевизора си цар Калоян и какви слънчеви очила е носил кан Аспарух.
Подобно на Ботевата Венета, и Венета Харизанова ще бъде възпята в стихове – някой ще изрецитира цяла поема за красавицата…
Advertisements

Posted on март 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: