Изпитания в ”Къртицата”: Колелото на хамстера, Калните хора, триатлон

"Къртицата"сн. TV7

„Къртицата“
сн. TV7

В Колелото на хамстера всички участници ще бъдат заключени във въртяща се клетка

Три декара е арената, на която ще се състезават участниците в риалитито от 26 март по TV7

Дни преди старта „Къртицата“, продуцентите на формата не удържаха на огромния зрителски интерес и разкриха ексклузивни подробности около задачите, които ги очакват участниците.
Скок с бънджи в басейн, плуване  срещу течението и преминаване през огнен коридор са само част от предизвикателствата, с които звезди и обикновени хора ще се сблъскат при пристигането си в Базата. Очакват ги още Колелото на хамстера, Калните хора, Триатлон.
В Колелото на хамстера всички участници ще бъдат заключени във въртяща се клетка.
Това са Азис, Николета Лозанова, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната, Божидар Искренов-Гибона и другите суперзвезди, които тепърва ще станат ясни на зрителите, както и одобрените от кастингите останали участници. Те ще се борят в клетката, за да достигнат набелязана цел – а целта на къртицата всъщност е да ги провали.
Още по-голямо зрелище ще бъде задачатаКалните хора – предизвикателство, в което Участниците ще се състезават, завързани с белезници. А какво ще стане, ако не се справят със задачата, ще живеят ли закопчани дни наред?
В предизвикателството Триатлон на участниците ще им се наложи да се преборят едновременно с три стихии – въздух, вода и огън. Те ще скачат с бънджи от висок кран, после ще трябва да преплуват басейн срещу течението на водата и в оставащото време да преминат през горящ коридор.
За да е още по-трудна задачата им, пожарникари ще пръскат срещу тях силна струя вода. Как ще изглеждат Участниците след това? Ще остане ли незабелязан саботьорът в Групата?

* * * * * * *

“Както обещахме, нашите герои няма да лежат на дивана, а ще трябва да заслужат всяка минута ефирно време”, категорични са продуцентите. По думите им “зрителите ще са привилегировани, за сметка на звездите”.
С всяко поставено предизвикателство и всяка спечелена или провалена задача неминуемо ще изскача най-важният въпрос: „Кой е Къртицата?“, а правилният отговор ще донесе парична награда не само на участниците, но и на зрителите. Те могат да печелят по 5 000 лв. всяка седмица.
Advertisements

Posted on март 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: