Моника Белучи омайва Жоро Тошев и „НепознатиТЕ”

Моника Белучи - Георги Тошевсн. bTV Media Group

Моника Белучи – Георги Тошев
сн. bTV Media Group

„Тя наистина е много, много красива. Няма грам поза в нея”

Тази неделя от 12:30 ч. в „НепознатиТЕ” звездата от филма „Страстите Христови” Моника Белучи ще даде първото си интервю пред българска медия

Зрителите ще научат защо семейството е толкова важно днес за актрисата, през какво е минала преди да получи статута на световна филмова икона и защо понякога красотата пречи на таланта.
Операторът Румен Василев следва Белучи и на срещата й с бъдещите кинорежисьори, дори и на частната вечеря, която премиерът на Сърбия дава в нейна чест. Всичко това се случва в Кустендорф – дървения Град на звездите, за който Жоро Тошев разказа преди седмица на зрителите на bTV.

Срещата на екипа на „НепознатиТЕ” с Моника бе по повод участието на актрисата във филма на Кустурица „Любов и война” („Love and War“). Какво разкрива тя за този проект пред Георги Тошев, ще разберат само зрителите на bTV, както и защо Кустурица решава да покани звезда от ранга на Белучи да играе сръбкиня по време на войната.
* * * * * * *
„Тя наистина е много, много красива. Говори с тялото си. Изглежда изключително и няма грам поза в нея. В предварителния ни разговор призна колко е впечатлена от българските актьори Христо Живков и Христо Шопов, с които снима във филма на Мел Гибсън” – разказва Тошев.
Георги Тошев и Моника Белучи – жената, която всеки мъж би искал да притежава, – се срещат на фестивала на Кустурица в Дървен град, където Тошев успява да осъществи идеята си за интервю с нея. Актрисат разказва и лесно ли се е съгласила да учи сръбски…
Advertisements

Posted on март 13, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: