Днес в „Терминал 7“ видяхме / Видео

124 „Жените говорят“: Най-новите проекти на родната музикална сцена – ВИДЕО

Изпълнителката на химна на хората с инат Поли Генова и момчешката формация Voice of Boys представиха в „Жените говорят“ съвместния си проект. На финала в днешното издание на предаването Веселин Маринов и Гери Дончева разкриха задкулисните тайни от съвместната си работа.  

„Жените говорят“: Ангел в човешки облик – ВИДЕО

Ирина Тенчева ни представи в „Град на ангели“ поредната „обикновена“ българка, която тихо и скромно върви по пътя си и помага на всеки, на когото може. Николинка Драганова живее в разградското село Желязковец. През целия си живот тя е работила като начална учителка. Трудностите, които съпътстват човешкото ни съществуване, тя е срещала сама – без мъжка опора: отгледала е сама дъщеря си, болните си роднини и приятели, а днес е отворила сърцето и скромната си къща за едно изоставено болно дете, на което е приемен родител, но без да иска пари за труда си, а от обич. Протестирам с грижи, труд и борба с живота, заяви Николинка Драганова в студиото на  „Град на ангели“, обяснявайки защо няма време да протестира по улиците.

„Игри на съдбата“: Момчето с най-бързите крака тъне в мизерия – ВИДЕО

 

От ромското гето в Добрич – до олимпиадата в Бразилия и медал, с който цяла България да се гордее. Това е мечтата на 23-годишния Йордан Петров, чиято история бе разказана тази неделя в „Игри на съдбата“. Данчо расте в пълна мизерия в семейство с общо 13 деца. Почти не помни баща си, тъй като той ги изоставя още преди години. Майка му се жени повторно и от втория си съпруг има двама синове. Преди година тя пада при инцидент и си удря фатално главата, три месеца по-късно умира. Сега Данчо живее в порутена къща заедно с втория си баща и двамата си братя. Тримата обитават единствената стая и спят на две легла. Но на стената зад прогорялата печка са наредени десетки медали и грамоти, спечелени от Данчо по време на състезания по лека атлетика. 

 

Advertisements

Posted on март 10, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: