Асен Блатечки разказа за ролята си на журналист във ”Фамилията”

”Фамилията”сн. bTV Media Group

”Фамилията”
сн. bTV Media Group

Днес гост в предаването „Тази неделя“ беше Асен Блатечки. Той разказа за ролята си на журналист в най-новия сериал на bTV „Фамилията“.

Неговият герой ще се сблъска със едно от най-влиятелните семейства в България – това на героя на Стефан Данаилов. Блатечки разкри, че персонажът му е изключително интересен и ще претърпи много неочаквани промени – от пропаднал журналист на границата на оцеляването, той ще се намеси по много изненадващ начин в съдбата на богатата фамилия.

Асен разказа още пред Лора Крумова и за най-смешните си издънки на сцената, как дъщеря му приема натоварения му работен график и защо се e отказал от идеята да емигрира от България преди години.
* * * * * * *

Екранната химия между Радина Кърджилова и Асен Блатечки вдъхнови продуцентите на „Стъклен дом” да слеят телата им в новия си проект за bTV – „Фамилията”.
Възпитаничката на Пламен Марков влиза в каста като болезнен спомен, който ще терзае героя на Блатечки и ще го тласне към ковчежето с мръсни тайни на героя на Стефан Данаилов (глава на влиятелно семейство, което е ключов фактор както за бизнеса в страната, така и във висшите ешелони на властта).
Като изгубената изгора на Блатечки, Кърджилова ще бетонира имиджа си на принцеса на драмата. Персонажът й ще си навлича системно и съзнателно неприятности, за да тества предаността на любимия мъж.
* * * * * * *

Миналата неделя шоуто на Лора Крумова представи още двама актьори от „Фамилията“ – Деси Бакърджиева и Даниел Владимиров.

Advertisements

Posted on март 10, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: