Трима мъже срещу Пепа в първи рунд на ”Сблъсък”

Иван - Мария - Андрейсн. Междинна станция

Иван – Мария – Андрей
сн. Междинна станция

Ден след женския празник 8-ми март, днешният „Сблъсък“ ядоса нежната половина от човечеството с въпроса „За или против жените шофьори?“

Фолкпевицата Пепа и дизайнерката Албена Александрова защитиха професионализма на жените на пътя срещу тандема в другия ъгъл – журналиста Крум Савов и актьора Емил Емилов.
Според Иван, „най-хубавият подарък, който можете да поднесете на жена си, е кола от Англия – като е с обратен волан има шанс да кара в правилната посока“.

Андрей на свой ред заяви от името на екранното дуо, че те харесват жените. „Особено в исторически план всички дами са достойни за уважение, защото са нямали право да гласуват и така са дали тласък на еволюцията“.
Водещият добави, че „ако обичаш наистина жена си и искаш да й купиш кола, трябва да й вземеш джип. Така или иначе ще се блъска, поне да е с тонове желязо“.
Крум Савов беше на мнението, че жената е като дете, на което не трябва да му се дава повече от това да върти геврече и да вика „буууу“. А на мнението, че жената може да кара перфектно и то докато говори по телефона с майка си и си скубе веждитe в огледалото, е фолк певицата Пепа.
Все пак Крум Савов категорично надделя в първи рунд. На ринга бяха трима мъже срещу Пепа, но и тя се държа достойно. Крум твърдеше, че „автоматикът бил измислен заради жените, за да не им се налага да бъркат скоростите“. Според него, 95 % от мъжете са добри шофьори, докато същият процент жени на пътя изобщо не виждат какво става извън огледалото за гримиране, не знаят къде е ляво и къде е дясно, а освен това нямали пространствена памет.
Според Пепа, жените са по-добри шофьори, защото едновременно могат да шофират, да се гримират и да говорят по телефона. Тя е категорична, че добрият шофьор е този, който кара внимателно. „Жената шофьор е като пиян таксиджия на мотор“, заключи Крум Савов.
* * * * * * *
Във втори рунд дойде подкреплението в лицето на актьора Емил Емилов и дизайнерката Албена Александрова, според която „мъжете избиват комплекси на пътя“. Според Емилов, обаче „жените нямат рефлексите на мъжете-шофьори, много по-лесно губят контрол над ситуацията и ако веднъж нещо сбъркат на пътя – това води след себе си лавина от грешки“. Мъжете цитираха и проучване на института „Джон Хопкинс“, според което жените катастрофират по-често, но с по-леки катастрофи.

Спорът достигна кулминацията си, когато Иво Танев си намисли смешка. На финала се включи и асистентката Мария, която рязко пусна табелата и тропна с крак на ринга с думите: „Аз съм убедена, че жените карат много по-внимателно!“ Тя попита Крум Савов и Емил Eмилов – щом жените са толкова лоши шофьорки, защо статистически големите катастрофи почти винаги се правят от мъже?“ Мъжете обясниха с равен тон, че вероятно в дъното стои поне една жена, „която дава десен мигач, а завива наляво“…

* * * * * * *

Утре – в неделя – Големият «Сблъсък» ще зададе един сериозен въпрос на нашето съвремие: „По-трудно ли е да си млад днес в България“.
В единия ъгъл ще бъдат IT мениджърът Ангел Славчев и юристът Кристиян Гьошев, които категорично заявяват, че е по-трудно. В срещуположния ъгъл ще се опитат да ги опровергаят двама продуценти Мартин Захариев и Меги Савова.

Преди началото на лютия спор, в студиото ще гостуват Марта Вачкова и майка й Силвия Вачкова, а във финалната трета част ще видите колоритния художник Папа Жан.

Advertisements

Posted on март 9, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: