Премиерите през март по TLC

TLCПредставяме ви акцентите по TLC за месец Март

Модна звезда / Премиера

В „Модна звезда“ супермоделът Ел Макферсън заедно с известните наставници Джесика Симпсън, Никол Ричи и Джон Варватос ще дадат шанс на 14 неизвестни дизайнери да спечелят награда от няколко милиона долара. Освен това те ще получат възможността да продадат колекциите си на три от най-големите търговски вериги в Америка. Всяка седмица съдиите Каприс Уилърд (Macy’s), Терън Шефър (Saks Fifth Avenue) и Никол Кристи (H&M) вземат трудни решения. Те се борят за изключителното право да закупят и след това да продадат моделите на перспективни дизайнери. Участниците, които не успеят да продадат нито един свой артикул, отиват на елиминации. Сред модните дизайнери в шоуто има най-различни хора – майка-домакиня, абитуриент от училище по дизайн и самоук дизайнер-инженер. Накрая само един от тях ще грабне титлата „Модна звезда“ и ще получи уникална награда: 6 000 000 долара за изготвяне на специални колекции за магазините на Macy’s, H&M и Saks Fifth Avenue.

От събота (2 Март), 21:00 ч.

 

Да напуснеш общността на амишите / Премиера

Новото премиерно предаване „Да напуснеш общността на амишите“ разкрива тайните на строгите традиции на религията и начина на живот на амишите/менонитите. Един свят, в който думата „простота“ се счита за комплимент. Камерите на TLC проследяват живота на петима души, избрали да напуснат родното си място и да изследват света извън своята общност. Поредицата ни предлага невиждани досега кадри от живота на млади мъже и жени. Те за първи път заменят коня и каляската с такси в опита си да избягат от общността на амишите/менонитите и да преследват големите си мечти в Ню Йорк. Тази необичайна поредица ни прави свидетели на тяхното запознанство с градската култура и обикновените удобства като полет със самолет, обличане на джинси, използване на мобилен телефон и електричество. Тези младежи плащат скъпо за решението си да напуснат родния си град и рискуват да бъдат отхвърлени от цялата общност, в това число от семейството, приятелите и познатия им начин на живот.

От неделя (3 Март), 20:05 ч.

 

Шокиращи семейни тайни / Премиера

Семействата ни играят важна роля в изграждането ни като личности, в това какви сме в момента и какви ще бъдем вбъдеще. Но какво се случва, когато животът и историята на семейството ви се окаже лъжа? Тази необичайна поредица от 12 епизода разкрива драматични и невероятни семейни тайни. Сред тях са най-необичайните семейни драми. Бебета, разменени при раждането, тайни родители и кръвосмесителни бракове между близнаци са само част от историите. Истината ще бъде разкрита с интервюта, домашни видеоклипове, снимки и болнични картони. А експерти съветват как можем да се справим с пагубните последици на всяко разкритие. Местни жители описват скандалните истории, разиграли се в техните градове, както и дали те са променили мнението си за хората, които са мислели, че познават.

От вторник (12 Март), 22:50 ч.


Най-добрият майстор готвач на Америка / Премиера

Удостоеният с много награди готвач Гордън Рамзи, ресторантьорът Джо Бастианич и известният готвач Греъм Елиът се завръщат с третия сезон на абсолютния кулинарен хит „Най-добрият майстор готвач на Америка“. След търсене в цялата страна са избрани 100-те най-добри готвачи-аматьори в Америка. Сред тях има борсов брокер, професионален оперен певец, кулинарен фотограф и първият в историята на състезанието сляп готвач. Те заминават за Лос Анжелис, като се надяват да спечелят голямата награда от 250 000 долара и званието „Най-добър майстор готвач“. Очакват ги различни предизвикателства–от сервиране на пържоли на 101 каубои на родео до урок по приготвяне на морски таралеж. Състезателите трябва да впечатлят съдиите със своя вкус, оригиналност, креативност, представяне и страст, за да преминат в следващия кръг. Само онези, които успеят да приготвят най-добрите ястия,ще се приближат до званието кулинарен майстор. Кой ще докаже качествата си в кухнята и ще грабне съдбоносната голяма награда?

От сряда (6 Март), 21:55 ч.

Advertisements

Posted on март 9, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: