Какво видяхме днес в „Сблъсък“:

Тази събота в "Сблъсък"сн. Междинна станция

„Сблъсък“
сн. Междинна станция

Ден след женския празник 8-ми март, „Сблъсък“ ядоса нежната половина от човечеството с въпроса „За или против жените шофьори?“. Фолкпевицата Пепа и дизайнерката Албена Александрова защитиха професионализма на жените на пътя срещу тандема в другия ъгъл – журналистът Крум Савов и актьорът Емил Емилов. Според Иван „най-хубавият подарък, който можете да поднесете на жена си, е кола от Англия – като е с обратен волан има шанс да кара в правилната посока“.

Андрей, на свой ред заяви от името на екранното дуо, че те харесват жените. „Особено в исторически план всички дами са достойни за уважение, защото са нямали право да гласуват и така са дали тласък на еволюцията“. Водещият добави, че „ако обичаш наистина жена си и искаш да й купиш кола, трябва да й вземеш джип. Така или иначе ще се блъска, поне да е с тонове желязо“.

Крум Савов беше на мнението, че жената е като дете, на което не трябва да му се дава повече от това да върти геврече и да вика „буууу“. А на мнението, че жената може да кара перфектно и то докато говори по телефона с майка си и си скубе веждитe в огледалото, е фолк певицата Пепа. Още снимки на нашата страница във Facebook: https://www.facebook.com/MegasatBulgaria

В неделя Гомелият «Сблъсък» ще зададе този сериозен въпрос на нашето съвремие. В единия ъгъл ще бъдат IT мениджърът Ангел Славчев и юристът Кристиян Гьошев, които категорично заявяват, че е по-трудно. В срещуположния ъгъл ще се опитат да ги опровергаят двама продуценти Мартин Захариев и Меги Савова. Преди началото на лютия спор в студиото ще гостуват Марта Вачкова и майка й Силвия Вачкова, а във финалната трета част на Големия “Сблъсък” ще видите колоритния художник Папа Жан.

Навийте си часовниците за 8 часа сутринта, за да дадете старт на един смислен уикенд. Можете да гласувате “ЗА” или “ПРОТИВ” в анкетата на страницата на „Сблъсък“ в социалната мрежа Фейсбук: https://www.facebook.com/sblusuk

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
Advertisements

Posted on март 9, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: