Албена Михова се преобрази като чернокожа заради шоуто „Като две капки вода”

 Albena_Mihova_Make_upВиждали сме Албена Михова в какви ли не превъплъщения – като Фрида от АББА, като ромка, като куп други образи. За първи път обаче в шоуто „Като две капки вода” ще може да я видим като истински чернокож изпълнител.

 

Специално за шоуто актрисата с множество лица се сдоби с уголемени устни и ноздри, като прекара повече от 3 часа в ръцете на професионални гримьори и стилисти. „Влизала съм в какви ли не образи. Случвало ми се е да присъствам на родителска среща със сценичен грим и дори синът ми не е можел да ме познае”, споделя с усмивка Албена Михова.

В момента текат интензивни проби с всеки един от участниците – освен че имат гипсови отливки на лицето си, всички те минават и през множество проби с грима и визията. Целта е екипът от гримьори да има готовност за всякакви предизвикателства, пред които шоуто ще ги изправи. И докато Албена Михова се превъплъти като чернокожа, други двама от участниците експериментираха с образите на източноазиатски изпълнител, а друг – като звезда от противоположния пол.

Като какви обаче ще ги видим в първия лайф на шоуто, все още остава в тайна – до следващата сряда, 13 март, когато ще станем свидетели на първите им превъплъщения.

 „Като две капки вода” – от 13 март, 20.00 ч. по Нова ТВ

Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.

Advertisements

Posted on март 9, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: