“Падащи звезди” без Стефан Щерев

Стефан Щерев - Яна Грудевасн. Междинна станция

Стефан Щерев – Яна Грудева
сн. Междинна станция

Сатиричното шоу “Падащи звезди” по БНТ1 този петък (22 – 23 ч.) ще мине в ефир без водещия Стефан Щерев. Неговото място до Яна Грудева ще заеме Александър Сано – Среброто, съобщават продуцентите от „Междинна станция“.

Причината за рокадата е, че Стефан заминава да играе в Народния театър в Нови сад. Постановката, в която водещият е предпочел да се изявява в главната роля, вместо да води предавето, е “Наход Симеон” и винаги се представя пред препълнени салони в съседната ни държава. Представлението обра и 9 отличия на най-престижните „Стерийни награди“ в Сърбия.
Режисьор е прочутият словенец Томи Янежич, а заедно на сцената със Стефан ще бъдат Борис Исакович, Йована Стипич, Ясна Джуричич, Ненад Чирич и др. Музиката на огромния спектатъл е на Борис Ковач, който миналата година гостува в “София лайф клуб”. Спектакълът е по текст на известната писателка Милена Маркович по мотиви на поемата на Й.С.Попович „Наход Симеон“. Спектакълът получава най-добрите критики и отзиви не само в Сърбия.
Интересна история е, че на репетициите през 2006 година Стефан се контузи 10 дни преди премиерата и влиeза в болница. На негово място на премиерата тогава игра самият режисьор, а Стефан влeза в ролята си от следващия сезон. Преди това те двамата са работили в Театър Ателие 212 в „Крал Лир“ и в няколко проекта за изучаване на актьорската игра.
Стефан Щерев ще има представления на 6 и 7 март, след което ще продължи да бъде водещ на “Падащи звезди” по БНТ1.

Posted on март 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: