„На светло с Люба Кулезич” – дебют

Люба Кулезичсн. Нова телевизия

Люба Кулезич
сн. Нова телевизия

Първият епизод на предаването тази неделя ни среща с най-актуалните гости на седмицата: Николай Младенов, Мая Манолова  и Волен Сидеров

Най-новият проект на Нова ТВ – предаването „На светло с Люба Кулезич”, дебютира в ефира на медията тази неделя, 10 март, с мозайка от най-актуалните имена и акценти  на седмицата.
Сред първите гости са Николай Младенов, Мая Манолова и Волен Сидеров, а акцент на екрана ще бъдат най-горещите теми, акценти и събития от страната –   на светло, в откровени разговори с  главните заподозрени.
* * * * * * *
Точно в 09.00 часа сутринта във втория ден от уикенда водещата ще се срещне с министъра на външните работи в оставка –  Николай Младенов, в ексклузивно интервю за капаните на международното положение и живите рани на властта.
Острието на БСП – Мая Манолова, също ще прекрачи  новото студио на предаването, а с нея Люба Кулезич ще обсъди кризисната ситуация в страната и новите партийни конфигурации.
Тази неделя на горещия стол сяда и Волен Сидеров, на кастинг за месия и в разговор за национализация, реставрация и мобилизация във врящия държавен казан.
* * * * * * *
Отговори на въпроса „кой ще вдигне властта от земята” ще дадат началникът на политическия кабинет на Борисов Румяна Бъчварова и политическата легендаЕвгений Бакърджиев.
Още един неочакван гост ще има своята изява в дебютния епизод на „На светло с Люба Кулезич” тази неделя – вътрешният глас на самата Люба Кулезич . Кой е той обаче и какви ще бъдат неговите провокации към гостите в  студиото, зрителите ще разберат в предаването.
* * * * * * *
„На светло с Люба Кулезич” – от 10 март, всяка неделя от 09:00 до 11:00 ч. по Нова ТВ.
Advertisements

Posted on март 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: