Калин Сърменов и Алфредо Торес в журито на Dancing Stars, Никол Станкулова – ководещ

Dancing Stars - представянесн. OT-DO Consult

Dancing Stars – представяне
сн. OT-DO Consult

Ангел – този път без Моисей – замения харлем шейка с класически танци като участник в шоуто

Мотото на Dancing Stars e “Спектакълът на сезона” – продуцентите предлагат звезди, блясък, драма, ритъм, движение, поражение, победа…
Темата на Dancing Stars 2013 е „Танцът като представление“ – личните истории на звездите ще бъдат представяни чрез танц.
Регламент:
В продължение на три месеца след 11 март, понеделникът ще бъде ден за гала танци на двойките, които ще се оценяват от журито. Зрителите имат 24 часа да подкрепят своите любимци – до вторник 22 часа. Сборната оценка от жури и зрителска подкрепа ще се представя на лайфа в петък и четирите двойки с най-ниски общи оценки ще танцуват отново. В петък публиката е господар, тя решава коя двойка да отпадне и кои да останат.
14 звезди и 14 професионалисти влизат в битка за любовта на публиката под строгия поглед на журито (Илиана Раева, Калин Сърменов, Алфредо Торес и Галена Великова).
При официалното представяне на шоуто днес по обед в столичния клуб „Ginger“, Илияна Раева каза, че ще бъде строга, толерантна, но най-вече обективна. Екзотичният Алфредо Торес сподели, че за него танцът е анти-стрес терапия, а това шоу ще бъде блестящо, красиво, интересно и изключително. Сексоложката Наталия Кобилкина отправи закачка към водещия Красимир Ранков, че мустаците винаги са секси. И за да докаже, че практиката е по-важна от теорията, Наталия се довери на страстния Алфредо в ритъма на аржентинското танго.
Валс, танго, фокстрот, куикстеп, румба, ча-ча-ча, пасо добле, самба, джайв и Бродуей са 10-те дисциплини, през които всяка от звездите ще премине заедно с професионалната си половинка. Двойките трябва да доказват не само уменията си на танцьори, но и силата на своите характери, артистични способности и личен чар, които ще превърнат една от тях в Големия победител! В рамките на три месеца, животът на 28 души е танц – талантът ще флиртува с амбицията, чарът ще изпробва силата на волята.
Освен с десетте задължителни танцови стила, звездите ще изграждат своите образи и чрез провокативни freestyle изпълнения, където всеки ще може свободно да изрази себе си.
Водещите – Александра Сърчаджиева и Красимир Ранков – ще разказват истории и ще представят герои. Танцуването ще бъде много повече от добре научени стъпки и умело изпълнени поддръжки.
За първи път в световен мащаб шоуто ще има 3 водещи: изненадата е Никол Станкулова, която ще разкрива какво се случва зад кулисите.
Advertisements

Posted on март 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: