„Предай нататък” сбъдва мечтите на две семейства

Историята на Росицасн. bTV Media Group

Историята на Росица
сн. bTV Media Group

Наталия Симеонова и екипът ще върнат усмивките на лицата на две майки и техните деца, изгубили надежда, че животът може да бъде и хубав.

Заедно с тях и жителите на град Видин и особено бъдещите майки също могат да се усмихнат на новината, че в местната болница вече има кувьоз за новородени –  благодарение на риалити предаването на bTV.

* * * * * * *
Първата история в предаването е за Росица и трите й деца.
На 19 години Росица се омъжва за чужденец от арабски произход и заминава с него да живее в родната му страна Палестина. Пристигайки там, тя разбира, че съпругът й има и друга жена и деца. Издевателствата, побоите и униженията върху Росица и трите й деца продължават около 10 години. Като по чудо Росица и децата й успяват да избягат и се връщат в България.

Вече на родна земя тя разбира, че – чрез измама – съпругът й е изтеглил кредит на нейно име, което довело до фалит и отнемането на жилището й. В момента Росица живее в една стая, подгизнала от влага, в която спят тя, майка й и трите й деца. Мечтата на Роси е да създаде и отгледа децата си в повече уют.

„Предай нататък” намери поне временно решение за семейството на Росица, а какво е то зрителите на bTV ще видят на 9 март от 20.00 часа.

* * * * * * *

Още една жена с покъртителна история ще застане пред камерата на „Предай нататък”, а поръчителят, изпратил писмо до екипа, е жена, която не познава майката, но разказва за необикновената си среща с малкия Ивелин.

Майката на невръстното момче – Стайка, е проститутка и не скри този факт от камерата на предаването. Пред Наталия тя споделя, че това е единственият начин да издържа себе си и сина си. За жалост синът й също е наясно с какво се занимава майка му. В неговата по детски чиста душа се е загнездила голяма болка от факта, че майка му се продава.

Ивелин изпитва и изострено чувство за вина за това, че понякога взима от магазина до тях неща на версия, които майка му после трябва да плаща. Мечтата на малкия Ивелин е да има телевизор и майка му да може да си изплати дълговете, които са някъде около 1000 лв.

Как „Предай нататък” ще сбъдне двете съкровени мечти на малкия Ивелин зрителите на bTV ще видят в събота от 20.00 часа по bTV.

Advertisements

Posted on март 7, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: