Последен епизод на „Домашен арест”

Коцето с парисн. bTV Media Group

Коцето с пари
сн. bTV Media Group

Коцето забогатява… този петък от 20:00 часа по bTV

Мама Еми ще успее да внуши на Коцето, че косата му пада. Въпреки че никой в неговия род не е страдал от косопад, Коцето ще се подведе по неоспоримите доказателства и в крайна сметка ще поиска някоя от екзотичните помади на Райчо. Но плачевно-смехотворните резултати ще го доведат до пълно отчаяние и за да се справи със ситуацията, ще започне да композира музика.
Какво обаче ще се случи, след като мама Еми бъде заловена да ръси косми из къщата и как ще се отрази цялата ситуация на Коцето, зрителите на bTV ще разберат този петък от 20:00 часа.
След стреса, който преживява Коцето, обстоятелствата ще се стекат изключително благоприятно  за него – човек, чийто живот е спасил преди години, ще му изпрати голяма сума пари в знак на благодарност. Един по един обитателите на къщата ще се опитат да се домогнат до богатството на Коцето, но той, разбира се, не желае да дели и в крайна сметка си купува моторница.
„Любимецът” на мама Еми ще осъзнае, че това е глупава идея, след като заблудена риба меч потапя моторницата. Коцето за пореден път ще бъде съкрушен, но какво ще оправи настроението и финансовото му състояние…

* * * * * * *

След края на втори сезон на сериала, от следващия петък (15 март) по същото време по bTV тръгва „Младост 5“ – импровизационно комедийно шоу.

Advertisements

Posted on март 7, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: