„Дървото на живота“ изстреля TV7 на лидерско място в неделния праймтайм

"Дървото на живота"сн. TV7

„Дървото на живота“
сн. TV7

Мегапродукцията „Дървото на живота“ стартира навръх 3 март с впечатляващите близо 15% пазарен дял, които категорично изстреляха TV7 на второ място по гледаемост в праймтайма. Българската сага е безспорен лидер в София с пазарен дял над 24% и безапелационно първо място по гледаемост в столицата. Поради високия интерес и постъпилите хиляди зрителски запитвания, TV7 ще излъчи извънредно повторение на Епизод 1 на сериала в четвъртък, 7 март, 20 ч. Епизод 2 ще бъде излъчен в неделя, 10 март от 20 ч.

„Дървото на живота“ е проект, с който може да се гордее всяка световна телевизия. В създаването на сериала е инвестиран огромен ресурс от страна и на продуцента, и на TV7. Постигнатите резултати са логичен резултат от отличната работа на толкова много хора. Не се съмнявам, че „Дървото на живота“ ще заеме мястото си на телевизионното събитие на седмицата“, коментира Николай Бареков, изпълнителен директор на TV7, NEWS7 и Super7.

„Дървото на живота“ се излъчва всяка неделя от 20 ч. и проследява историята на рода Вълчеви, чиито родоначалници са Асен (Йосиф Сърчаджиев) и Петруна (Мария Каварджикова). Асен Вълчев е герой, участвал в борбите за Освобождение, уважаван видински гражданин и успешен предприемач, за когото националният идеал и Родината са над всичко. Съпругата му Петруна е изцяло отдадена на семейството и семейното благополучие. Най-големият син в семейство Вълчеви – Йордан (Христо Шопов) е патриот, офицер, участник в движението за освобождение на Македония. Панто Вълчев (Владо Карамазов) е материалист, вглъбен в собствените си нужди, поставящ личните интереси над всичко останало. Христо Вълчев (Башар Рахал) е тайно увлечен по социалистическите идеи. Илия Вълчев (Моньо Монев) е най-малкият син в семейството, роден с недъг и израснал с чувството за липса на любов и разбиране, за недооцененост. Дъщерята Бела Вълчева (Койна Русева) е акушерка, съпруга на офицер и революционер, която страда от липсата на деца в брака си. Още в първи епизод смъртта на Асен Вълчев и „противоречивото“ завещание, което оставя на своите наследници, беляза началото на разпада в семейството.

Advertisements

Posted on март 7, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: