Двоен лайф на старта на Dancing Stars – 11 и 12 март

Dancing Stars - летищесн. Нова телевизия

Dancing Stars – летище
сн. Нова телевизия

Днес на летище София пристигнаха последните две звезди, които ще участват в „спектакъла на сезона“ – Dancing Stars

Кои са те, предстои обаче да се разкрие, загатват от Нова телевизия.
Специалният двоен лайф на Dancing Stars е на 11 и 12 март от 20:00 ч.

* * * * * * *

Междувременно станаха известни още 3 звезди, които ще участват в шоуто – това са режисьорът Людмил Иларионов, сексологът Наталия Кобилкина и шоуменътДеян Славчев – Део

Режисьорът ще връща спортната си  форма с танци
Люси Иларионов е човекът „зад кадър”, който умело режисира някои от най-известните поп-фолк звезди и техните видеоклипове. Завършил е „актьорско майсторство” в класа на големия Крикор Азарян, но танците и музиката са крачка напред в пристрастията му.
През 90-те Люси активно се занимава с модерен балет, хип-хоп, спортни танци и брейк. Създадената от него школа по танци събира овации по републиканските състезания, а самият Люси може да се похвали с първо място във free dance категорията. Днес, 20 години по-късно, позагубил доста от спортната си форма,  Люси ще замени удобния режисьорски стол, за да си припомни забравеното. В неговите ръце ще попадне професионалната танцьорка Петя Димитрова, с която ще показват  на публиката  какво тежи повече на сцената – килограмите или химията между двойката.
Наталия Кобилкина: „Изкушението да се отдадеш“
Една рускиня в България, която поема отговорността да бъде сексолог, семеен терапевт и жена, която отваря вратите на пълноценното общуване между хората.
Наталия е автор и водеща на първите революционни тренинги в България по темата сексология за жени, мъже и двойки. Тя знае всичко за „Тайните на гейшата или изкуството да бъдеш жена” и с радост ще го сподели с онези, които не се страхуват от собствената си сексуалност. Наталия Кобилкина обича да  говори за секса открито, но следващите три месеца ще трябва да покаже дали практиката може да надмине теорията и ще бъдем благодарни на красивата Наталия, да не премълчава тънките психологически детайли, които обличат танца в неустоима съблазън.
Наталия Кобилкина е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. От 9 години се занимава професионално с обучения – бизнес тренинги и тренинги за личностното развитие.
Део: „Let’s Dance“
На него всичко му се удава с лекота. Бил е сервитьор, барман, водещ на предавания и церемонии, актьор, музикант. И всичко това под официалния знак на завършена Руска филология в СУ „Кл. Охридски”.
Танците за Део ще са естествено продължение на тая славна кариера в артистичен план. С него на дансинга в шоуто ще се разпорежда красивата Елена Добрикова, а Део ще разполага с време, за да прецени кое е по-тежко –  да живееш с певица-блондинка или да работиш с танцьорка-брюнетка.
От шоуто се надяват Лора Караджова да подкрепи новата авантюра на своя любим и да използва танцовите му умения в следващия си клип.
Advertisements

Posted on март 7, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: