NEWS7 стартира утре в 20:00 с централна емисия новини

Миа Сантова - Николай Бареков - Валентина Войкова сн. TV7

Миа Сантова – Николай Бареков – Валентина Войкова
сн. TV7

Днес новинарското студио на информационния канал беше разкрито

Днес, 6 март, новият телевизионен канал NEWS7 разкри новия си дом пред представители на медиите. Те бяха първите, които видяха новото студио, от което ще се излъчват новините от утре, 7 март. Информационният канал ще стартира с централна емисия новини в 20:00 часа и късна в 23:00 часа, а в дневната програма ще има документални филми, футболни мачове и предавания.

Постепенно програмната схема ще се обогатява с още новинарски емисии, публицистика, нови предавания и спортни събития, за да достигне завършения си вид.

Изпълнителният директор на NEWS7, TV7 и Super 7 Николай Бареков е горд с упоритата работа на целия екип и допълни – „Най-добрият новинарски екип в България ще прави два канала, като не само ще показва на зрителите новините, но и ще предаваме на живо от всяко интересно събитие, случващо се у нас“.

„Това, което ще видите утре, е само началото – ние ще продължим усилената си работа докато направим такава програмна схема, която ще задоволи интереса на активните хора“, обеща Бареков.

Специалният гост на събитието – водещата на CNN Ралица Василева, сподели: „Стартирането на нов канал е вълнуващо събитие за българския медиен пазар и като част от споразумението за консултации със CNN на мен ми беше много приятно да участвам в сесиите за обучение на журналисти. Ще очаквам да видя развитието на NEWS7 и пожелавам всичко най-добро на екипа.“

Като част от споразумението за консултации и обучение други представители на CNN, които са в страната за стартирането на канала, са Маги Ийлс, старши вицепрезидент Turner Broadcasting – CNN International, Роджър Кларк, директор Новини, Джонатан Килиан, Криейтив директор и Джейми Доналд, директор CNN International продукции.

Advertisements

Posted on март 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: