Футболистът Божидар Искренов-Гибона в ”Къртицата”

Божидар Искренов-Гибонасн. PR Refresh

Божидар Искренов-Гибона
сн. PR Refresh

Поредната голяма звезда, която прие предизвикателството на риалити шоуто „Къртицата“, е бившият национал и играч на Левски – Божидар Искренов-Гибона.

 Един от най-големите таланти в родния футбол за всички времена има в актива си над 300 мача и над 60 гола в  професионалните турнири на България и Европа.
„Да участвам в това изключително шоу ще ме държи във форма и със сигурно ще покачи адреналина”, призна Гибона, познат с прозвището си „радостта на народа“. По-малко от месец остава на звездите Азис, Николета Лозанова, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната и присъединилият се Божидар Искренов-Гибона до влизането им в Къртицата. Изненадите за зрителите и участниците тепърва предстоят.
* * * * * * *
В България пристигна италиански екип от консултанти, които ще помагат при изграждането на базите и съоръженията, необходими за различните предизвикателства, на които Къртицата ще подложи участниците.
В продължение на 12 седмици най-големите звезди на България ще живеят заедно с редови граждани на републиката, като участници в най-мащабното приключенско риалити в България. Всички те ще се изправят срещу редица физически и психически изпитания, за да спечелят пари за групата. Но, разбира се, има и уловка: един от участниците в групата е предател, който саботира останалите и така трупа свой собствен бюджет: той е Къртицата!
Зрителите също ще бъдат част шоуто – всяка седмица те ще номинират този, когото подозират, че е Къртицата. Групата също ще дава своята номинация за най-подозиран участник. Така двамата заподозрени се изправят на тест, свързан със самоличността на Къртицата.  След всички седмични игри, изпитания и тестове, накрая един от групата ще спечели натрупания джакпот и самоличността на Къртицата ще бъде разкрита.
На финала един от зрителите също може да спечели джакпота, натрупан от Къртицата. Разкриването на самоличността на Къртицата не е лесна, но не е и невъзможна задача.
Шоуто стартира на 26 март по TV7.
Advertisements

Posted on март 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: