Страст и екшън във втори сезон на ”Революция Z”

Бобисн. bTV Media Group

Боби
сн. bTV Media Group

Утре вечер от 21:00 часа първият епизод от втория сезон на „Революция Z” по bTV ще опъне докрай нервите на феновете на Боби. След като в края на първи сезон той припадна след предозиране с наркотици, остава неясно дали басистът ще оцелее и какви ще бъдат реакциите на семейството и приятелите му.

Денят ще започне по интересен начин за Пешева и Цеков. След страстната нощ в края на първи сезон идва време за равносметка. Като две зрели личности, педагозите ясно ще заявят волята си, но дали съдбата няма да се намеси и изненадващо да ги провокира…
Тино и Ани ще се решат най-накрая да признаят публично връзката си. Оказва се, обаче, че никой не се радва на новината, дори напротив. Романтичните им чувства са на косъм да саботират не само бъдещето на групата, а и приятелството им с Фипо. Но съдбата ще препречи пътя и на барабаниста – той ще види нов музикален шанс в конкурса на D2 „Голямото междучасие”.
Неприятна изненада очаква наперената Мира и рапърите, които са напълно сигурни за победата си в конкурса за авторска музика на Z-ROCK. Нещата, обаче, не се подреждат според очакванията на продуцентската наследница и това отприщва гняв и непредсказуемост.
В дома на Фипо се разгаря сблъсък между пацифистичния мироглед на барабаниста и очакванията на полковника, но една неприятна новина ще смени местата им. Междувременно Савов също се оказва в словесна престрелка  – с неочакван, но равностоен опонент.
Първият епизод от новия сезон на „Революция Z” ще повдигне завесата и пред миналото на Маринова. Красивата учителка по физкултура ще получи загрижени съвети за личния си живот от близък приятел. Какво липсва на героинята на Диляна Попова и до какво ще доведе близката й среща с Димитрова, зрителите ще видят  в четвъртък от 21:00 часа в „Революция Z” по bTV.
Advertisements

Posted on март 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: