Политик в Dancing Stars: Капка Георгиева – форма на протест

Капка Георгиевасн. OT-DO Consult

Капка Георгиева
сн. OT-DO Consult

За участието на общинския съветник в популярния танцов формат стана ясно  от предаването „Здравей България“ днес

Капка Георгиева сподели, че е избрала тази нестандартна сцена за своите послания като форма на личен протест срещу големите партии, които ще хвърлят милиони в  предизборните си кампании, запушвайки гласа  на малките.

Докато всички политици говорят,  аз ще протестирам чрез музика и танц. Смятам, че няма да натрупам негативи, хората имат нужда малко да отпуснат напрежението.
За мен танцът е форма на изразяване, на лично мнение, на показване на индивидуалност. Танцът е давал кураж преди битка.  Чрез танц шаманите са се свързвали с боговете.

Обичам характерните танци. Харесвам много фламенко и тангото. Възприемам ги като истории за истинска страст. Обичам предизвикателствата и ги  приемам с радост.  Чрез участието си в Dancing Stars ще дам кураж на много българки, ще ги насърча да не си поставят сами бариери, да бъдат себе си и да се харесват, независимо на каква възраст са и каква професия имат“ .

* * * * * * *Партньор на Капка ще бъде 20 -годишният Георги Ганев.  Това е неговото първо участие в Денсинг старс. Той е  9 пъти  шампион на България по спортни танци,  като в една от годините е  абсолютен  победител във всички категории. За своята 12-годишна кариера има 6 участия в световни първенства  и 4 –  в европейски.

Posted on март 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар