Ново предаване за екстремни спортове – „Дивата муха”

„Дивата муха” с Оги Начевсн. bTV Media Group

„Дивата муха” с Оги Начев
сн. bTV Media Group

От 10 март по bTV Action започва излъчването на „Дивата муха” – първото по рода си предаване в българския ефир, изцяло посветено на екстремни спортове и на хората, които ги практикуват

Водещ – Оги Начев.
Всяка неделя от 21.00 до 22.00 часа в двата последователни епизода на предаването, зрителите ще се запознават както с атрактивен и нетрадиционен спорт, така и с общността, която го практикува.
Оги Начев ще показва местата, на които се практикува даденият спорт, подходящата екипировка и кратко видео с информация за самия спорт, което ще включва най-големите постижения у нас и в чужбина.
Феновете на екстремните спортове и екшъна ще имат възможността да се запознаят с главните герои на шоуто и да разберат откъде се е зародила страстта им към спорта, с какво се занимават през свободното си време, как се забавляват и какво ги вълнува.
Най-забавната част от предаването ще показва първите стъпки на водещия в даден спорт. Той, разбира се, няма да се справя блестящо, но основната му задача ще бъде да споделя своите впечатления от преживяното.
Зрителите ще имат възможността да изпращат и свои „домашни” клипове от опита си с екстремните спортове, които по-късно ще могат да участват в класация за най-добър клип.
* * * * * * *
Водещият на предаването е авантюристична личност с дългогодишен опит в екстремните спортове. Освен че ще бъде медиатор между спортистите и зрителите, той ще бъде готов да се впусне в нови, различни предизвикателства.
Advertisements

Posted on март 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: