„Имало едно време“ с втори сезон от вчера

„Имало едно време“сн. Fox International Channels

„Имало едно време“
сн. Fox International Channels

Вторият сезон на „Имало едно време“ вече е на екран по FOX Life

Какво ще се случи с героите сега, когато магията е в града, и пред какви предизвикателства се изправят те? – всеки понеделник (от 4 март 2013), от 21:55 часа.
За истински запалените по сериала, facebook страницата на FOX Life Bulgaria предлага на феновете интригуваща и магична игра.
Майсторите-разказвачи Едуард Китсис и Адам Хоровиц („Изгубени”, „Трон: Заветът”) отново ни канят в Сторибрук, Мейн.
Първият сезон изпрати зрителите в Страната на приказките, където злата кралица Реджина изрича заклинание, което сковава приказните герои, спира времето и ги запраща в съвременния свят. Макар и живи, те не помнят своето предишно аз и цели двайсет и осем години  живеят като насън, без да остаряват. В един прекрасен момент пристига Ема Суон, която от случайна, става ключова фигура. Ема не знае, че е дъщеря на Снежанка и Чаровния принц, които още като бебе са я пратили от приказната страна в нашия свят, за да я спасят от черната магия. Ема далеч не живее като в приказките. Срещата с десетгодишния й син Хенри отключва любопитството й и двамата се впускат в търсене на истината за приказните герои. Нищо не е такова, каквото изглежда.
А какво ще се случи във втория сезон? Всеки от приказните герои е изправен пред нови предизвикателства, след като магията бива развалена и те си спомнят кои са. Магията има своето място в приказките, но какво се случва, когато попадне в нашия свят? Сега героите трябва да се справят освен с всичко друго и с магията, докато търсят начин да се върнат у дома. Зрителите ще останат впечатлени от новите образи, старите познанства и от неочакваните обрати.
В „Имало едно време” участват Джинифър Гудуин в ролята на Снежанка/ Мери Маргарет, Дженифър Морисън в ролята на Ема Суон, Лана Парила в ролята на Злата кралица/Реджина, Джош Далас в ролята на Чаровния принц/ Дейвид, Емили де Равин в ролята на Бел, Джаред Гилмор в ролята на Хенри Милс, Меган Ори в ролята на Червената шапчица/ Руби и Робърт Карлайл в ролята на Румпелщилцхен/ мистър Голд.
Едуард Китсис и Адам Хоровиц са създатели и изпълнителни продуценти на сериала. Стив Пърлман също е изпълнителен продуцент. Сериалът е на „Ей Би Си Студиос”.
Advertisements

Posted on март 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: