Дими от „Биг Брадър” разказа истината

Димитър Казълов - Димисн. Нова телевизия

Димитър Казълов – Дими
сн. Нова телевизия

В първото си и единственото телевизионно интервю за предаването „На кафе”, Димитър Казълов-Дими от „Биг Брадър” разказа истината за смъртта чрез самоубийство на дъщеря си Деметра.

Изключително тежката  диагноза е неизлечима форма на рак.
Тази сутрин пред Гала участникът в риалити формата отхвърли всички версии, лансирани в интернет пространството за вероятната причина за самоубийството на момичето. Дими призна, че е избрал да гостува на предаването, за да изчисти паметта на детето си.
Деметра се е самоубила заради изключително тежка  диагноза – неизлечима форма на рак. „Тя е интелигентно момиче и е прочела, каквото трябва, за това злокачествено заболяване. То е с 99% летален изход”, обясни Дими. Не е ясно кога 23-годишната Деметра е разбрала за болестта, защото не е споделила с никого. Баща й се е опитал да говори с личния й лекар, но той е отказал информация заради поверителност.
Дими предполага, че Деметра е разбрала за болестта малко преди да вземе решение да сложи край на живота си. Оставила е предсмъртно писмо, адресирано до най-близките й хора, в което – освен че е поднесла нещата с присъщото й чувство за хумор – е написала и какво погребение иска. Тя е пожелала кремация, а прахта да бъде разделена между майка й, баща й и сестра й.
* * * * * * *
На 15 април ще бъдат готови резултатите от аутопсията, която трябва да потвърди лошата диагноза.
След смъртта на малката си дъщеря, Дими е бил на консултация при нумероложката Цветанка Рангелова, която е казала, че смъртта на момичето е кодирана и това е щяло да се случи поради една или друга причина.
Advertisements

Posted on март 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: