Бюджетни предложения от Рене Родригес по Фиеста ТВ

Рене Родригес от „Майстори готвачи”сн. Fiesta TV

Рене Родригес от „Майстори готвачи”
сн. Fiesta TV

Има дни, когато самите „Майстори готвачи” готвят с икономични продукти. Тази седмица шеф Рене Родригес ще ви покаже забележителни фокуси с подценявани зеленчуци, каквито са репичките и целината.

Едва ли сте подозирали какви шедьоври могат да излязат от тях. Но майсторите са за това – да ни напомнят, че изкуството е навсякъде, трябва само да имате стрък целина и Фиеста ТВ под ръка. Останалото е вдъхновение.

Ще възразите, че асовете от „Майстори готвачи” имат цяла свита помощници, които вършат досадната подготвителна работа. Но все пак и те някога са били чираци. Вие на свой ред може да впрегнете близките да ви помогнат и да изкарате вълшебни мигове заедно. Така де, нищо не пречи да опитате.
„Майстори готвачи” са в седмичната програма от 11.00, 17.00 и 21.00 ч.
* * * * * * *
Ирландски сладости от Анна Олсън

Денят на свети Патрик – 17 март – наближава и по този повод Анна Олсън ни предлага една прелестна класика. Ирландският фъдж с кондензирано мляко е толкова вкусен и примамлив, че една хапка и ще започнете да потропвате чевръсти танци като Майкъл Флетли, Господаря на танца. Съвсем са си на място танците и веселбите – иде пролет, а иде и пост. Така че хапнете сладко, порадвайте се на богатата текстура на забележителния фъдж на Анна Олсън, пък после ще му мислим. Може и кафето да поирландчите – знаете как се прави, няма да ви учим ние, само не бива да шофирате после.
„Целувките на Анна” и тяхното ирландско вдъхновение гледайте от 11.30, 16.30 и 21.30 ч.
* * * * * * *
Тайната на китайското дълголетие

„Щом се съберат приятели и добрата храна е наблизо” – с тази китайска поговорка Мартин Йен започва поредното си кулинарно пътешествие. Където и по света да ядете китайска храна, тя се сервира в обща чиния и всеки си взима без много да се церемони –  това неминуемо поражда близост и сваля задръжките. Може и тук да се корени част от причината за прословутото китайско дълголетие. Мартин Йин винаги е жизнерадостен, а яде само китайска храна – така че може да пробваме и ние.
„Кварталът на кулинарния дракон“ е от 10.30 и 15.30 и 19.30 през почивните дни по Фиеста ТВ.
Advertisements

Posted on март 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: