Красимир Ранков и Алекс Сърчаджиева ще водят ”Dancing Stars”

Александра Сърчаджиева - Красимир Ранковсн. OT-DO Consult

Александра Сърчаджиева – Красимир Ранков
сн. OT-DO Consult

Двамата популярни актьори никога не са играли заедно на една сцена – това ще е първият им съвместен проект (от 11 март по Нова ТВ)

Комбинацията между комедийния талант на Красимир Ранков и чаровната и екзотична Александра Сърчаджиева ще даде на шоуто оригинален блясък и настроение. Двамата са близки семейни приятели извън сцената и са убедени, че това ще им помогне да направят страхотен тандем в танцувалното шоу.
* * * * * * *
Красимир Ранков е познат с много свои роли в киното и театъра, но за първи път в своята кариера ще бъде водещ.
Въпреки дългогодишния си актьорски опит той сподели, че е притеснен за новото си амплоа и го приема като истинско професионално изпитание. Красимир Ранков не смята себе си за добър танцьор, дори е късал мускул по време танц, което не пожелава на никого от участниците. Според него не е важно кой ще спечели. Важен е олимпийкият принцип: „По-важно е да участващ, отколкото да печелиш“. Той е абсолютно сигурен, че ще съпреживява успехите и неуспехите на всички участници.
Александра Сърчаджиева обича да танцува и да се забавлява.
Убедена е, че половинката й в живота Иван Ласкин е истински професионалист в танците и не би предпочела друг за партньор. Казва, че човек дори да се спъне трябва да продължи, както в танците, така и в живота. „С Краси Ранков ще станем страхотен тандем, Никога не сме играли заедно, но се познаваме много добре. Той е изключителен. Това шоу ще бъде страхотен купон. Убедена съм, че зрителите и участниците ще се забавляват страхотно“.
Доказалата се като професионален водещ Алекс, която ни представяше събитията в къщата на VIP Brother с усмивка и финес, от 11 март ще се появява на сцената на Денсинг старс под охраната на станалия любимец на публиката Краси Ранков с ролята си на Ставрев от „Стъклен дом“. Дали двамата ще спечелят симпатията на публиката като водещ тандем предстои да видим, но със сигурност на тяхната подкрепа ще разчитат всички танцуващи 14 двойки.
Advertisements

Posted on март 3, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: