AXN обяви официално световната премиера на сериалът ХАНИБАЛ

HANNIBAL: Сезон 1сн.Sony Pictures Television/NBC)

HANNIBAL: Сезон 1
сн.Sony Pictures Television/NBC)

С учатието на Мадс Микелсен, Хю Данси и Лорънс Фишбърн, очаквайте първият епизод на ХАНИБАЛ на 8 април, понеделник, от 22:00 ч., по AXN

София, 1 март 2013  – Като част от световната премиера на дългоочакваната си оригинална продукция – сериалът ХАНИБАЛ, AXN България стартира излъчването му на 8 април 2013 г., с начален час 22:00 ч.                   От необятното въображение на сценариста Брайън Фулър („Герои”, „С аромат на маргаритки”) и майсторската режисура на Дейвид Слейд („Здрач 3: Затъмнение”, „30 дневна нощ”), ХАНИБАЛ разглежда най-ранните взаимоотношения между емблематичният герой на Томас Харис – психиатърът Ханибал Лектър и талантливият ФБР профайлър Уил Греъм.

Хю Данси („Крал Артур”, „Блек Хоук”) е в ролята на Уил Греъм – брилянтен профайлър, изпълнен с дълбока емпатия и надарен с уникалната способноста да влиза в съзнанието на най-издирваните серийни убийци. Неговият шеф и ментор – Джак Крофърд (Лорънс Фишбърн – „Апокалипсис сега”, „Матрицата”, „От местопрестъплението”), който впряга дарбата на Уил да вижда в сърцето на злото, разпознава и нуждата му от психологическа помощ, след няколко брутални случая, над които работи. В резултат, Уил се оказва под грижите на високо уважаваният психиатър д-р Ханибал Лектър (Мадс Микелсен – „Казино Роял”, „Сблъсъкът на Титаните”, „Изгревът на Валхала”). Но, незабелязано за Уил, д-р Лектър проявява особена проницателност към ужасните престъпления и психопатите, които ги извършват. Това, което следва е майсторска игра на два брилянтни ума, на фона на контрастиращите светове на доброто и злото, където границите се размиват, изяществото ражда ужас и нищо не е такова, каквото изглежда!

ХАНИБАЛ е най-новата оригинална продукция на AXN, която приляга идеално на AXN каналите в Азия, Латинска Америка, Бразилия, Централна Европа и Пиринейския полуостров. Сериалът ще бъде излъчен и в каналите на Sony Pictures в Африка и Русия. Като част от световната премиера на ХАНИБАЛ през април 2013, сериалът ще бъде завъртян в над 80 държави, на повече от 18 езика. Американската премиера е на 4 април по NBC. ХАНИБАЛ е продукция на Gaumont International Television и Sony Pictures Television Networks.

Advertisements

Posted on март 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: