Нови изненади от „Къртицата“ – Бареков уволнен от предаването


Изпълнителният директор TV7, News7 и SUPER 7 Николай Бареков призна, че днес, 1 март, е станал жертва на предаването „Къртицата“. Той бе в ложата на стадион Славия, от където ще проследи първия мач от пролетния дял на News7 футболен шампионат.

„Днес, „бях уволнен“ от един сайт, който си позволи да подведе широката аудитория. Искам да кажа, че не им се сърдя, защото вината за моето „уволнение“ е на „Къртицата“, която идва. Знаете, че „Къртицата“ прави страхотни номера и мен не ме подмина. И аз станах част от лошите шеги на „Къртицата“, заяви Николай Бареков. Изпълнителният директор на трите телевизии обяви, че предаването ще стартира на 26 март по TV7.

Той каза също, че очаква качествен сблъсък на стадион „Славия“. „Това са два отбора със страхотни традиции във футбола. Аз вече 20 години гледам мачове между двата отбора. Помня какви ли не битки, какви ли не сблъсъци. Винаги са били много драматични срещите между Ботев и Славия“, коментира Бареков. Той пожела на феновете на българския футбол да се забавляват много по време на пролетния полусезон и да гледат TV7 и News7.

Advertisements

Posted on март 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: