Сани Алекса, Ангел и Моисей поръчват Етиен Леви в ”Имаш поща”

Моисей - Ангел - Сани Алексасн. Global Vision

Моисей – Ангел – Сани Алекса
сн. Global Vision

Първомартенски, шоуто по Нова ТВ довечера ще стартира и с невероятно изпълнение на Сани. Но истинската причина тримата да са в студиото е желанието им да изненадат и благодарят на много специален за тях човек – Етиен Леви. Едно от най-големите имена в българската музика беше техен музикален педагог, а сега ще бъде такъв и на звездите в „Като две капки вода“ (старт – 6 март, сряда)

Когато екипът на „Имаш поща“ получил писмото от тримата млади изпълнители, много се изненадали, защото обикновено певците изпяват това, което е в сърцата и умовете им, а не го изписват. Затова се наложило да се свържат с издателите им от „Вирджиния рекърдс“, за да се уверят, че това не е някаква шега. Е, оказало се, че хич не е. А освен тях, в студиото се озова и още една от звездите на музикалния формат – Богомил, който пък закри предаването с чудесното си изпълнение.
* * * * * * *
В този брой на „Имаш поща“ ще видим и историята на Пенка и нейния племенник Пламен.
16-годишен, той остава кръгъл сирак. Пенка, разбира се му помагала с каквото може и полагала грижи за него. Но ненадейно на абитуриентския му бал се появила една жена, която до ден днешен също е приела Пламен като част от нейното семейство. Това е Мария, майката на един от неговите съученици. Заради цялата добрина на Мария, Пенка реши да и благодари от ефира на „Имаш поща“.
Ще видим продължението и на още една от историите в „Имаш поща“. Тя  предизвика огромен отзвук в миналия сезон на шоуто, за съжаление не само позитивен. Това беше историята на една красива жена – Камелия, която се осмели да покаже пред цяла България чувствата си към човек от ромски произход.
Още една затрогваща история е тази на 17-годишната Теодора Попова, която иска да подкрепи майка си Благовеста и да й каже да не се предава, след като преди три месеца се случва най-лошото за семейството – след двегодишна борба, от рак си отива бащата на Теди и съпруга на Благовеста.
Advertisements

Posted on март 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: