Телевизия News7 от 7 март 2013 г., влизат Владислав Прелезов и Лара Златарева

News7сн. TV7

News7
сн. TV7

Каналът ще стартира с новинарски емисии и документални филми

Новият телевизионен информационен канал е най-големият афилиейт на CNN 
за Източна Европа

На 7 март в българското телевизионно пространство ще се появи новият информационен канал News7, който е част от семейството на TV7 и ще се излъчва на сателитните и наземни честоти на телевизия bbt.
Каналът ще стартира с новинарски емисии и документални филми.

В съобщението се казва, че постепенно програмата ще се обогатява с нови предавания, още емисии и спортни събития, за да достигне завършения си вид.
* * * * * * *
Николай Бареков, изпълнителен директор на TV7, NEWS7 и Super7, заяви, че NEWS7 ще промени телевизионния пазар в България. „Техниката, която закупихме, експертизата, която използваме, и професионалистите, с които разполагаме, ще поставят нови стандарти в българския телевизионен ефир”, смята Бареков.
През декември Turner Broadcasting System Europe Limited, компанията майка на CNN International, подписа афилиейт споразумение с новия канал, което дава на NEWS7 достъп до новинарските ресурси на международния телевизионен лидер. Това включва извънредни новини на живо, новини, репортажи и програми.

Като част от споразумението, NEWS7 ще предостави на CNN достъп до собствено съдържание от България.

Спрямо условията на споразумението, CNN също така предоставя консултации, обучение и подкрепа за развитието на канала, като това е първата по рода си сделка в Източна Европа.

* * * * * * *

Централната емисия новини на NEWS7 ще бъде представяна от Валентина Войкова, която има богат опит като водещ и новинар в различни телевизии. Добре познатата от TV7Миа Сантова е  другото лице на централните новини.

Ново попълнение в екипа на NEWS7 еВладислав Прелезов, с  дългогодишен опит като водещ на новините на БНТ и доскоро водещ в БНР.
Като негов  партньор на малкия екран и с ново телевизионно амплоа ще се представиЛара Златарева.
В новите модерни студия на медията ще заемат място и познатите лица от ефира на TV7 – Юлия Манолова, Георги Налбантов, Вероника Чанева, Стойчо Керев, както и Светослава Рудолф и други имена, които ще бъдат обявани своевременно. Разследванията на ключовите репортери Диляна Гайтанджиева и Моника Гаджанова ще имат възможност да глeдат и зрителите на NEWS7.
* * * * * * *
„Във времена, когато новините се случват на живо непрекъснато и хората спонтанно участват в събитията, новият канал NEWS7 ще представя събитията с точна и обективна информация за всички процеси, като отразява балансирано гледните точки на гражданите и различните политически възгледи”, заяви изпълнителният директор Николай Бареков.
Advertisements

Posted on февруари 28, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: