Диана Найденова отива в TV7, собствено предаване от 16 март

Диана Найденовасн. bTV Media Group

Диана Найденова
сн. bTV Media Group

Ръководството на TV7 има удоволствието да съобщи, че журналистът Диана Найденова става част от екипа на телевизията.

Популярното лице и глас, познат със своите политически предавания и рубрики от ефира на най-големите телевизии („Здравей, България“ и „Станция НОВА“ по Нова ТВ, юли 2009 – февруари 2010 г., и „Нека говорят с Росен Петров“ по bTV, март 2010 – февруари 2013 г.) и от Дарик радио, ще започне на 16 март собствено предаване в програмната схема на TV7.

Найденова стана популярна в телевизионните среди с рубриката „Челюсти“ в „Здравей, България“ (съвместно с Дарик радио), която се наложи и измести водещите Лора Крумова и Милен Цветков от ефир. Тогавашният продуцент Асен Григоров (днес със свое предаване по БНТ) обаче не видя нейното място в променилата се концепция на блока. Найденова напусна и рубриката „Рулетка“ на продуцентите Иван и Андрей, която водеше заедно с Люба Кулезич.
От 21 март 2010 г. Диана Найденова започна своята рубрика-интервю „Опасно близо“ при Росен Цветков, а две години по-късно (от 11 март 2012 г.)  направи и втора рубрика – „Нищо общо“ с дискусия по актуален проблем.

* * * * * * *

„От доста време убеждавах Диана Найденова, че нейното място е в нашия екип със собствено предаване в най-гледаното време. Смятам, че професионалист с нейните качества, популярен и познат на цялата българска общественост, ще допринесе за богатството от теми и плурализма на мнения и гледни точки в нашата телевизия” – коментира Николай Бареков, изпълнителен директор TV7, News7 и Super7.

Преди седмица на пресконференция стана известно от продуцента Боян Иванов („Телеман“), че Найденова е искала мястото на Мартин Карбовски в Нова ТВ, след като той също отиде в TV7 и изостави двете си предавания „Карбовски: директно“ и „Отечествен фронт“. Телеман обаче предпочете водещия Сашо Диков с предването „Дикoff“.
Сега Найденова и Карбовски ще имат възможност да работят заедно в една и съща телевизия.

Advertisements

Posted on февруари 28, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: