„Столичани в повече” сезон V от 6 март

Рангел и Йордансн. bTV Media Group

Рангел и Йордан
сн. bTV Media Group

Нов кмет и голям обрат в съдбите на героите от „Столичани в повече” ще изненадат зрителите на bTV от 6 март, сряда, когато започва петият сезон на комедийния сериал

Още в първия епизод, феновете на поредицата ще станат свидетели на финансовите затруднения на двете семейства – Лютови и Чеканови – и най-вече на тежката съдба на Рангел и Йордан. Те ще работят всичко, което им предложи… бюрото по труда. Двамата бивши кметове ще се запознаят с бюрокрацията от другата й страна.

Тревоги ще имат и близнаците Пацо и Константин, но те ще бъдат от съвсем различно естество. Как Рангел и Йордан са стигнали до това положение, кой е новият кмет на Извор и как промяната се отразява на трите семейства, зрителите ще разберат на 6 март от 21:00 часа.

И докато ситуацията и отношенията между членовете на семейство Чеканови са привидно ясни в новото им статукво, то промените за семейство Лютови се оказват доста сериозни. Първата сериозна изненада е появата на дългоочакваното внуче, което ще се появи на бял свят не без намесата на своя баща, който дори от това радостно събитие ще се опита да извлече полза. Андрей също ще изненада родителите си с разкритието на една тайна, която ще излезе на бял свят с помощта на безкрайно любопитната му сестра Яна.

Отец Григорий няма да направи изключение от общата тенденция и също ще бъде преследван от лош късмет и сериозни проблеми. Подобна ще е съдбата и на Зоя, която ще се опита да задържи съпруга си с всички средства. Съпругата на Пацо има свои планове, а отец Григорий ще се уплаши…

Advertisements

Posted on февруари 27, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: