„А сега накъде” с Николай Дойнов в Новините на Нова

Николай Дойновсн. Нова телевизия

Николай Дойнов
сн. Нова телевизия

„А сега накъде” е името на най-новата рубрика на Новините на Нова, а в нея водещият Николай Дойнов ще търси различни гледни точки, мнения и коментари за икономическата и политическата ситуация в България, перспективи и прогнози за бъдещето.

Новият проект стартира още днес, 27 февруари, и ще се излъчва всеки делничен ден, веднага след централната емисия новини в ефира на Нова ТВ.

* * * * * * * *

„Политическите и обществените промени днес са изключително динамични, а още по-динамични са последиците от тях. С това начинание продължаваме традицията Новините на Нова винаги първи да предлагат по-широка гледна точка върху най-актуалните въпроси за обществото.

Доказателство за потребността от подобни информационни продукти е успехът на рубриката „Въпросът за АЕЦ” (с Мирослава Иванова – бел.ред.), която стартирахме през декември миналата година.
Следвайки този опит, „А сега накъде” има амбицията да даде важни отговори на зрителите” – коментира директор „Новини и актуални предавания” Красимира Кръстева.

Заедно с екипа на Новините, в ефира на Нова, водещият Николай Дойнов ще търси и ще показва различните позиции, мнения и анализи на експерти, както и предложения за възможни изходи от кризата.  Той ще проследява най-актуалните акценти от обществения живот на България до началото на предстоящата предизборна кампания.
* * * * * * *„А сега накъде?“ е български игрален филм от 1988 г. на режисьора Рангел Вълчанов, по сценарий на Георги Данаилов и Рангел Вълчанов.

 

Advertisements

Posted on февруари 27, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: