14 професионални танцьори в ”Dancing Stars – 3” от 11 март

Треньорите в ”Dancing Stars - 3”сн. OT-DO Consult

Треньорите в ”Dancing Stars – 3”
сн. OT-DO Consult

Над 200 престижни международни награди, множество участия в реклами, театрални постановки и шоу програми във и извън България, както и заслужената любов на публиката, са обединяващите характеристики за 14-те професионални танцьори в Dancing Stars.

Славата им на изключителни професионалисти и артисти ги отведе от Българския чак до виетнамския Dancing Stars, но любовта им към българското шоу ги събра отново на един дансинг, въпреки разнородните им професионални ангажименти.

Отдавна мина времето когато красивите и артистични половинки на звездите бяха непознати за широката публика и приковаваха вниманието й само с професионализма си на дансинга. Пет години след първата си поява в ефир, повечето от тях на свой ред се превърнаха в звезди, а танцуването – в градска мода, която напълни клубовете и школите за непрофесионалисти.

* * * * * * *

Ето какво се случва с трима от най-популярните танцьори през последната година:

* Красивата и чаровна Яна Акимова, трикратна шампионка на България за латинотанци, продължава активно да се изявява като треньор, участва в различни танцови проекти, а отличията й вече надхвърлят 100. Най-трудно й е обаче да избяга от светските хроникьори, които постоянно я разделят и събират с половинката й – Орлин Павлов. Каква е истината за тяхната любов, кой ще бъде новият й екранен партньор в Dancing Stars и докъде ще отведе химията помежду им са въпроси, чиито отговори ще следим от 11 март 2013 г. по Нова ТВ.

Приятелството между звездната актриса Виолета Марковска и Атанас Месечков не прерасна в любов извън дансинга, но затова пък 5 години по-късно помежду им продължава да гори “професионален пламък”.
Преди по-малко от седмица бе премиерата на спектакъла  “Любовни сезони”, където партньорка на Атанас Месечков беше отново Вили Марковска. Като хореограф на спектакъла, той лично я покани да участва, а Вили не можа да откаже не само заради приятелските им отношения, но и заради огромната тръпка към танците, която й остана след участието в   Dancing Stars. “Танците истински зареждат. Много хора дори ме упрекват, че не съм започнала да се занимавам професионално с танци след шоуто.”, споделя Марковска. Този път, за радост, тяхната среща не отвeжда Наско в Пирогов с разбит нос като след бурна репетиция на Dancing Stars, но въпреки това той не успява да се отърве съвсем без травми и дни преди премиерата на спектакъла лежи обездвижен, след като две негови колежки го изпускат на сцената. Вероятно историите на Наско са един от поводите съпругата на Румен Луканов, който ще се изявява на дансинга този сезон,  да изрази публично страха си, че може се върне натрошен в къщи…

За Трендафил Сърмов изминалата година е изключително успешна в професионален план. Създадената от него преди 5 години „Денс академия“ се развива бурно, повече от 15 инструктори обучават на танци стотици желаещи, а много други за съжаление не могат да си намерят място в претъпкания график на академията. “Хитът на този сезон е суингът, въпреки че и  латинотанците пазят добри позиции; изобщо денс културата се повишава. Предавания като Dancing Stars  са изключително полезни в това отношение, защото “заразяват” широката публика с магията на ритъма, а общества, които танцуват, са по-щастливи”.
Напрегнатият работен график на Фил (както всички го наричат) не му позволява да обръща достатъчно внимание на личния живот и все още до него няма половинка. Дали това ще се промени след началото на Dancing Stars e един от въпросите, на които шоуто ще даде отговор.
Другият е как ще се държи Илиана Раева, която е кръстница и бивша партньорка на Фил на дансинга. Дали  ще спази обещанието си да бъде строга, справедлива и обективна като жури и спрямо своя кръщелник?
Advertisements

Posted on февруари 26, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: