Фънки, Калин Вельов и Пепа Петрова правят ”богат-беден” в Шатра

Димитър Ковачев-Фънки и Димитър Бекташевсн. IntelDay Solutions

Димитър Ковачев-Фънки и Димитър Бекташев
сн. IntelDay Solutions

Три музикални звезди ще гледаме в ефира на Нова ТВ от вторник до четвъртък – те повече ще танцуват, отколкото ще пеят.

Техен домакин е ромското семейство Бекташеви от Ракитово. Градчето е в западните Родопи, близо до Велинград.
В ролята на богатия брат е Димитър Бекташев, който е и главата на голямата и задружна фамилия. Той има три деца и подпомага с каквото може всеки член на рода.
По-бедният брат – Илия – е горд баща на 6 деца. Мечтата му за син се сбъдва едва с шестата рожба. Преди нея има последователно три дъщери, а номер четири са момиченца близначки.
Третият брат, който дели покрив с главата на фамилията, е и най-ученият – Асен. Той е със средно специално образование, но работи в „Чистота“. Според него не е срамно да изхвърляш боклука, срамно е да крадеш.
Димитър и Илия живеят в две къщи в общ двор – истинска илюстрация на концепцията „Богат-беден“.
Първата задача за звездното трио е да изпеят ромския химн „Джелем, джелем“. Първите двама, справили се най-добре, ще нощуват в къщата на Димитър, а класираният на трето място, ще дели постеля с многолюдното домочадие на Илия.
Ромите са възхитени от изпълнението на Фънки. Той е определен за същински  Цветелин Кънчев. Но дали това ще е достатъчно, за да остане в охолните условия на широката къща и дали професионалната поп-фолк певица Пепа и артистичният Калин Вельов няма да влязат под кожата на Бекташеви, ще стане ясно още във вторник.
Междувременно звездите са гостени богато и заведени на ромска дискотека. Атмосферата разтапя Фънки, който ще се впусне смело в кючека и скромно ще сподели, че танцуващ хипопотам не е най-добрата гледка.
Пепа Петрова и Калин Вельов дават всичко от себе си в танците, но решават да се приберат, за да имат сили за следващия ден… Двамата адаши – Димитър Ковачев-Фънки и главата на фамилията Димитър Бекташев – остават във вихъра на танците. Фънки ще заяви, че могат да го приберат само с полиция. В ролята на орган на реда се оказва съпругата на адаша Димитър – Запрянка, която малко по-късно по пижама и наметната с яке, строява едрите мъже с краткото „Айде, момчета, пред мен!“
Пред какви задачи ще се изправят тримата и кой ще новият ромски любимец, ще стане ясно в четвъртък, когато се излъчва седмичният финал на риалити-формата „Шатра“.
Advertisements

Posted on февруари 25, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: