Импровизационното шоу „Младост 5” – с Мариан Бачев и Венета Харизанова

„Младост 5”сн. bTV Media Group

„Младост 5”
сн. bTV Media Group

Младият актьор Мариан Бачев и моделът Венета Харизанова ще бъдат едни от постоянните гости в апартамента на водещите Краси Радков и Иво Сиромахов в „Младост 5

Още в първите снимачни дни на най-новото импровизаторско комедийно шоу на bTV, двамата вече са изиграли доста нестандартни образи, попаднали са в много забавни ситуации, а смехът е основният резултат от тяхното предстявяне.
Мариан Бачев споделя: „Младост 5” е изключително голяма забава, която мисля, че публиката в залата вече успя да усети. Надявам се това да почувства и телевизионната аудитория. Успехът, според мен, се дължи на факта, че ние успяваме да се забавляваме. Мен лично шоуто ме връща в първите години на театралната академия, когато ни даваха за задачи да импровизираме всякакви неща и ние не знаехме накъде ще ни отведат те.”
Венета Харизанова: „Импровизаторският жанр, в който е създаден „Младост 5”, е един от най-трудните, но и един от най-забавните. По този повод си спомням какво ни каза Ал Пачино, докато учех във Филмовата академия в Ню Йорк – за да можеш да правиш импровизация, трябва да си се родил луд или впоследствие да полудееш…
Мисля, че това, което правим ние на сцената, е много успешно и със сигурност ще забавлява телевизионната аудитория.”
* * * * * * *
С участието си в „Младост 5” Мариан Бачев прибавя в професионалното си портфолио и работа в импровизационния жанр. Досега актьорът  е играл във всички жанрове в своята професия – и в драми, и в мелодрами, и в комедии, и в мюзикъли. Има десетки роли и за радиотеатъра.
Снимал се е в множество филми – български и чужди. В колекцията си от отличия има четири номинации за „АСКЕЕР”, Наградата за талантлив млад актьор „Иван Димов” му е за ролята на Клов в абсурдната пиеса „Краят на играта” на С. Бекет. Има и 2 награди за главна мъжка роля от Фестивала „Нова българска драма”.
Академичното образование на Венета Харизанова е свързано с маркетинг, PR и право, а през 2010 година учи актьорско майсторство във Филмовата академия в Ню Йорк. Говори 4 езика.
На големия екран дебютира в екшън филма на Долф Лундгрен „Механикът“, а на малкия екран се е изявявала като ко-водещ (предаването „Вярно или не“ на фалиралата телевизия „7 дни“) и модел, както и във втория сезон на риалити шоуто „Dancing Stars“ по bTV през 2009 г.
Венета Харизанова е един от най-успешните български модели, носител е на редица титли от престижни конкурси по красота и рекламно лице на известни търговски марки.

* * * * * * *

„Младост 5” е вариант на световния формат Schillerstraße („Шилерщрасе” – Германия, 2004 – 2011) на компанията SevenOne International, който се очаква да тръгне скоро тази пролет по bTV.

Posted on февруари 25, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: