Препълненият затвор на Лас Вегас по CBS Reality

Арестът на Лас Вегассн. Chello Central Europe

Арестът на Лас Вегас
сн. Chello Central Europe

Престъпленията в Лас Вегас са най-различни – от глоби за паркиране до наркотици и убийства

CBS Reality през март 2013 г.:

Мътните води на престъпността – нови епизоди

(Dark Waters of Crime)
– от 2 до 9 март, всяка събота и неделя, 23:40
За перфектното престъпление, просто добавете вода… Водата е източник на живота. Без нея човечеството не би могло да съществува, но дълбоко под спокойната повърхност се крие тъмно и тайнствено място.
Водата може да бъде перфектният съучастник на всеки опасен престъпник, отнасяйки и заличавайки тела, оръжия и ключови улики.
За детективите водата е неволен враг. Понякога останки от улики са изхвърлени на брега, загатвайки ужасяващата тайна за страшна трагедия, която се с случила преди много време, като принуждават детективите да използват необикновени средства, за да открият истината.
„Мътните води на престъпността“ е уникална криминална поредица, която преминава извън рамките на работата на криминалисти и детективи, за да изследва мощна, загадъчна и упорита трета страна.
Градска болница – 15 сезон
(City Hospital)
– от 11 март, всеки делничен ден, 17:00
Отличената с награди документална поредица „Градска болница” предлага увлекателен поглед към всичко, което се случва в една от най-натоварените болници в Европа.
Лондонската „Guy’s and St Thomas’ Hospital“ е мястото, на което този сезон проследява живота на истинските пациенти и медицинския персонал, споделяйки вълнуващите успехи и отчайващите неуспехи директно от отделенията, клиниките и операционните.
В 15 сезон на предаването зрителите ще видят най-различни аспекти от работата в болничното заведение – от всякакви критични случаи в спешното отделение и раждане до кървене от носа и неврохирургия. „Градска болница” включва кадри, заснети на живо, включително хирургически интервенции, разсейващи страха и загадките и даващи информация за разнообразни медицински проблеми, състояния и лечения, с които се сблъскват семейства навсякъде.
Арестът на Лас Вегас – 3 – 5 сезон
(Las Vegas Jailhouse)
– от 11 март, всяка делнична вечер, 22:00
Каквото се случва във Вегас, остава във Вегас.
Понякога това, което се случва в т.нар. „Град на греха“, води до престой в килия в едно от най-препълнените изправителни заведения в Америка.
Престъпленията на затворниците в ареста на Лас Вегас са най-различни – от глоби за паркиране до престъпления, свързани с наркотици и убийства. Докато постоянния и непрекъснат поток от нови задържани заподозрени преминава през вратата, надзирателите – една от петте най-тежки професии в Америка – отговарят за наблюдението на коридорите и спазването на реда.
„Арестът на Лас Вегас“ предлага на зрителите безпрецедентен достъп до обичайно скрития свят. Завладяващите истории на арестантите и служителите са разказани от самите офицери, докато изпълняват служебните си задължения на едно от най-суровите и непредсказуеми работни места в Америка.
Advertisements

Posted on февруари 24, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: