Отец Братоев подарява Библия на Захари Бахаров в „Стани богат”

отец Любомир Братоев - Захари Бахаровсн. Нова телевизия

отец Любомир Братоев – Захари Бахаров
сн. Нова телевизия

Марта Вачкова – Владо Пенев и Любен Дилов-син – Любов са другите два тандема в утрешния епизод

Библията и билети за постановката „Спанак с картофи” ще си подарят отец Любомир Братоев и Захари Бахаров в утрешния 4-ти епизод на „Стани богат”. Отец Братоев е един от емблематичните участници в играта – на 3 март 2006 г. той печели сумата от 50 000 лв., като дарява част от нея за българския параклис на Антарктида.
Утре той отново ще застане срещу водещия Ники Кънчев и заедно със Захари Бахаров ще играят в името на децата спортни таланти. Неочаквано обаче, двамата ще се затруднят още на първия въпрос…
Преди тях на стола на богатството ще седнат бившите влюбени и вечни приятели – актьорите Мартина Вачкова и Владимир Пенев. Двамата ще разкажат за това как са се запознали, как са запазили приятелството помежду си, защо са се разделили и защо все още си казват „рожбе”. Те ще отговарят на въпроси за Ромео и Жулиета, за първите телевизори и татуировките на Марадона.
Веднага след тях в студиото на „Стани богат” ще влязат двама адаши, които освен името си, нямат нищо друго общо помежду си –Любен Дилов-син и Любов Станчева. Двамата ще си припомнят поведението на Бай Ганьо в банята и ще отговарят на въпроси за свиленградското малеби, Мао Дзедун и Хенри Кисинджър и символиката в будизма.
Пред водещия Ники Кънчев, Любов (победител в „Биг Брадър 3“ през декември 2006 г. – бел.ред.) ще признае, че има мъж до себе си, а Любен Дилов ще разкаже за своите близнаци Павлин и Милкана, за професията да бъде мразен от хората и за новите предизвикателства.
Как ще завърши играта на трите тандема и каква сума ще съберат, ще разберем в „Стани богат” – понеделник, 25 февруари, от 20:00 ч. по Нова ТВ.
Advertisements

Posted on февруари 24, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: