Финал на ”Къде е Маги?”: кърваво отмъщение и разкриване на истината

Табаковисн. bTV Media Group

Табакови
сн. bTV Media Group

Тази неделя от 22.30 часа по bTV

Катерина Андонова е убила племенницата си Маги. Това все още недоказано предположение на полицай Чернев ще накара топ ченгето да не се поддаде на натиск и да продължи да разследва случая „Маги Табакова”.
И докато Катя продължава да се изплъзва като змия, Чернев не спира да търси нови доказателства с помощта на Павлова и въпреки нарежданията на прокурор Маринска.
Това, което Чернев не може да получи, се оказва най-големият кошмар на Бранко. По време на свиждане той разбира цялата истина, мълчаливо призната от съпругата му. Какъв избор ще направи Бранко, на чия страна ще застане той – на Катя и семейството си или на справедливостта и ще има ли заслужено възмездие, зрителите на bTV ще разберат в последните два епизода (50 и 51) на сериала „Къде е Маги?” тази неделя, 24 февруари.
Драматичната развръзка в отношенията между Бранко и Катерина ще се отрази най-тежко на двете им деца – Яна и Георги. Те ще бъдат оставени на произвола на съдбата и социалните служби, но една нежна ръка ще ги спаси от този кошмар. Чия ще бъде тя и как ще приеме Катерина помощ от човек, когото не обича и когото преди време се опита да съсипе, зрителите ще видят тази неделя по bTV.
Край в отношенията е на път да настъпи и между членовете на другите две семейства. След мръсните номера на Юлия и Дими, Ива прекъсва отношенията си с Косьо. Сърцатият хирург плаща не само за своята добрина и любов към съпругата си, но е на път да загуби и ръцете си след като се опитва да спаси сина си и да изплати дълговете му. Ще успее ли Юлия да раздели семейство Илиеви, какво ще се случи с Дими и ще открие ли той верния път, зрителите ще видят в последните два епизода на сериала.

Най-трудна ще се окаже ситуацията за Вяра, Радо и Чернев, чиито истории се заплетоха в драматичен любовния триъгълник. Каква ще е развръзката за вече самостоятелната и еманципирана Вяра, изгубилия себе си Радо и безпътния до този момент Чернев ще стане ясно на 24 февруари от 22.30 часа по bTV

Advertisements

Posted on февруари 22, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: