Кошлуков свиква кръгла маса за промените в правителството

Факторът Кошлуков

Факторът Кошлуков

След дните на протести и оставката на кабинета „Борисов”, тази събота – 23 февруари – „Факторът Кошлуков” ще разговаря за ситуацията в държавата с бившия министър Лиляна Павлова.

В ефира на TV7 тя ще отговори на горещия въпрос ще изпадне ли страната в политическа и социална криза. Павлова ще даде своето мнение и за това, популизъм или решение е свикването на Велико народно събрание, какво искат хората и кой е верният ход за България.
Публицистичното предаване е подготвило задълбочен анализ на събитията и точни тълкувания на хвърлените в общественото пространство рецепти за справяне с положението.
Водещият Емил Кошлуков ще свика кръгла маса, на която ще бъдат обсъдени промените в правителството. Сред гостите по темата ще бъдат собственикът на „Дарик радио” Радосвет Радев и Петьо Блъсков.
* * * * * * *
„Факторът Кошлуков” няма да пропусне и темата за монополите и протестите срещу високите сметки за ток. Един срещу друг ще застанат експертът Стефан Гамизов и разследващият журналист на TV7 Диляна Гайтанджиева.
* * * * * * *
Водещият Емил Кошлуков ще разговаря с професор Калин Янакиев и за избора на нов патриарх и ситуацията в българската църква.
Advertisements

Posted on февруари 22, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: