Извънредни студия на bTV Новините в събота и неделя

Миролюба Бенатовасн. Bulphoto

Миролюба Бенатова
сн. Bulphoto

В събота – възможна ли е забрана на партиите, свикване на Велико народно събрание, промяна на Конституцията; в неделя – избор и интронизацията на новия български патриарх

„Отново на кръглата маса”
с Миролюба Бенатова – събота, 17:00 часа, bTV

23 години след промените отново се чуват гласове за смяна на политическата система. Възможна ли е забрана на партиите, свикване на Велико народно събрание, промяна на Конституцията?
В извънредното студио на bTV на 23 февруари след обяд, ще попита „бащите на демокрацията” от кръглата маса през 1990-а за целите на прехода и измамените надежди. Кои са новите лица на гнева, кои са провокаторите, кои са протестиращите и ще поевтинее ли токът след последните събития?
Зрителите ще видят срещата на различните гледни точки в извънредното студио „Отново на кръглата маса” с водещ Миролюба Бенатова, на живо от 17 до 19 часа утре.
* * * * * * *
„Новият български патриарх“
В неделя, 24 февруари, bTV ще проследи на живо избора и интронизацията на новия български патриарх. Уникалната тържествена церемония, която се провежда за първи път от 42 години и никога досега не е предавана пряко в национален ефир, ще бъде излъчена в HD качество по bTV.
Отразяването на събитието започва с преки включвания още по време на предаването „Тази неделя” с Лора Крумова, което по изключение е с начален час 8.00 часа.

Водещ на специалното студио на bTV Новините „Новият български патриарх“, което ще продължи от 11.00 часа по bTV, ще бъде Виктория Петрова. Със своите разяснения коментаторите в студиото ще направят интронизацията по-близка до зрителите.

Advertisements

Posted on февруари 22, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: